5+1 λόγοι για διακοπές το Σεπτέμβρη & έφυγες!


Είσαι από τους τελευταίους και καταιδρωμένους που παίρνουν άδεια; Έμεινες όλο το καλοκαίρι στο γραφείο και ετοιμάζεσαι για διακοπές φθινοπωρινές;
Μπορεί αρχικά η ιδέα να μη σε ξετρέλανε, αλλά πίστεψέ μας, οι διακοπές το Σεπτέμβρη έχουν πραγματικά άλλη χάρη και μάλλον είσαι από τους τυχερούς. Μπορούμε να σου απαριθμήσουμε αρκετούς λόγους. Ιδού μερικοί από αυτούς.

#1 Όλα είναι πιο φθηνά

Με το καλόκαίρι να έχει περάσει και τα πλήθη να επιστρέφουν σωρηδόν πίσω στο κλεινόν άστυ, οι τιμές αρχίζουν και κατρακυλούν. Τα ξενοδοχεία ρίχνουν τις τιμές, ξεκινούν οι προσφορές ενώ είναι πιθανότερο να βρεις εισιτήρια πλοίων σε μειωμένες τιμές. Ακόμη και τα αεροπορικά εισιτήρια αρχίζουν και πέφτουν ενώ γλιτώνεις από το άγχος του προγραμματισμού ένα μήνα πριν.
Το Σεπτεμβρη είναι όλα πιο χαλαρά και με το μπάτζετ που διαθέτεις θα μπορέσεις να κάνεις διακοπές πολλά αστέρια πιο πάνω σε σχέση με την περίοδο του 15Αυγουστου.

#2 Δεν είναι πήχτρα το νησί
Αν είσαι από τα άτομα που προτιμούν την ησυχία και την χαλάρωση αλλά όχι την απομόνωση, ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας διακοπών για εσένα. Λιγότερος κόσμος, καλύτερη εξυπηρέτηση και πρώτη θέση σε ξαπλώστρα ή πετσετούλα στις παραλίες. Και μη ξεχνάς την κίνηση στους δρόμους, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια. Γλιτώνεις ταλαιπωρία...

#3 Κρουαζιέρα θα σε πάω...Ονειρεύεσαι κρουαζιέρες και ταξιδάκια εν πλώ; Καλά τα νέα: οι φθινοπωρινές κρατήσεις είναι κατά πολύ φθηνότερες και με προσφορές τύπου all inclusive, από ποτό φαγητό και διασκέδαση. Είναι ένα κίνητρο και πού ξέρεις μπορεί να ζήσεις ιστορία αλά love boat.

#4 Δεν έχει τόση ζέστη αλλά η θάλασσα είναι ζεστή

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας ζεστός αλλά ευτυχώς όχι καυτός. Δε σκας αλλά φοράς το κοντομάνικο και τις φουστίτσες σου. Από την άλλη αν δεν αντέχεις τις κρύες-παγωμένες θάλασσες κι αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή των ατόμων που παίρνουν βαθιές εισπνοές εκπνοές πριν πάρουν την απόφαση να βουτήξουν, που βρέχουν πόδια, χέρια, θώρακα και μετρούν και ξαναμετρούν μέχρι να κάνουν το "μπλουμ" τότε τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα μιας και τα νερά το Σεπτέμβρη είναι εξαιρετικά ζεστά!

#5 Υπάρχουν τόσες γιορτές και πανηγύρια που δε φαντάζεσαι

Σε όλα τα νησιά αλλά και στην Ηπειρωτική χώρα οι γιορτές και τα πανηγύρια δε σταματούν το καλοκαίρι. Καλά κρατούν ακόμη και το Σεπτέμβρη. Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής που θα επισκεφτείς. Αξίζει τον κόπο.

#6 Το κυριότερο απ΄όλα: Όταν οι άλλοι επιστρέφουν εσύ φεύγεις!

Ακούγεται χαιρέκακο αλλά είναι η αλήθεια. Όταν εσύ έπηζες στη δουλειά όλοι οι υπόλοιποι πόσταραν φωτογραφίες και βίντεο από ξενύχτια, ποτά, παραλίες και η ζήλια χτυπούσε κόκκινο.Τώρα ήρθε η δικιά σου η στιγμή να πάρεις το αίμα σου πίσω. Καλές διακοπές.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου