Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Λουτράκι!




Πρόσκληση για συμμετοχή στην 7η Πανελλήνια Έκθεση “Κορινθία 2016” που θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου, απευθύνει στις επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Τρικάλων.
Σε μια προσπάθεια επιχειρηματικής εξωστρέφειας, ο Επιμελητηριακός φορέας θα συμμετάσχει στην έκθεση με περίπτερο, προσκαλώντας τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν με δείγματα προϊόντων ή διαφημιστικών εντύπων, να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Στόχοι της πρωτοβουλίας είναι η ανάδειξη και προβολή της οικονομικής δραστηριότητας, η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό, η δυνατότητα ανίχνευσης μελλοντικών συνεργασιών καθώς και η τόνωση της αγοράς με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.
Να σημειωθεί ότι η έκθεση “Κορινθία 2016”, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου, από 5 έως 10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση της έκθεσης.
ert.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου