Η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών περνά απο το Κιάτο



Ο Δήμος Σικυωνίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου (ΚΟ.Δ.Ε.ΔΗ.Σ.) σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και ώρα 7 μμ στην πλατεία Ελευθερίας, για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη φλόγα της αγάπης συμμετέχοντας στην 14η λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών που διοργανώνει και φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.)

Η τελετή αφής της φλόγας θα γίνει στην Πάτρα στις 26 Αυγούστου και στη συνέχεια η φλόγα θα διασχίσει όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Οι λαμπαδηδρόμοι του Δήμου Σικυωνίων θα παραλάβουν τη φλόγα στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής στον Πευκιά Κάτω Διμηνιού και εν συνεχεία, μέσω της παραλιακής οδού, θα την μεταφέρουν στην πλατεία Ελευθερίας όπου θα γίνει η κεντρική εκδήλωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχουν προγραμματιστεί ομιλίες για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, θα βραβευτούν οι εθελοντές αιμοδότες του δήμου με μεγάλη συμμετοχή σε αιμοδοσίες και θα ακολουθήσει χορευτικό πρόγραμμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως λαμπαδηδρόμοι μπορούν να επικοινωνούν έως το Σάββατο 27 Αυγούστου με το τηλ. 6974051822 (κα Σπούλου).

Ας μην ξεχνάμε: «Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου