ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξενοδοχειακός κολοσσός πήρε το "Πευκάκι"...!!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ
Το ξενοδοχείο "Πευκάκι" στο Λουτράκι, τελικά βρήκε ενοικιαστή, ο οποίος συμφώνησε με την επιτροπή που το διαχειρίζεται στο μηνιαίο μίσθωμα.
Αυτό έχει ήδη κυκλοφορήσει αλλά ταυτόχρονα κυκλοφορούν και ανυπόστατες φήμες, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Ο νέος ενοικιαστής του ξενοδοχείου είναι ο επιχειρηματίας κ.Κυπριώτης απο την Κώ, ο οποίος έχει πολύ μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί, όπως και στην Ρόδο.
Ενας απο τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ελλάδας!
Τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των νησιών, οδήγησαν τον κατά κύριο επάγγελμα ξενοδόχο κ.Κυπριώτη να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις εκτός της Κώ.
Οι πληροφορίες μας απο το νησί αναφέρουν ότι έχει την γνώση αλλά και την δυνατότητα να μεταμορφώσει το "Πευκάκι", που επαναλαμβάνουμε  το βλέπει ως σοβαρή επιχειρηματική δράση και όχι ως περιπέτεια.
Για να γίνει κατανοητό τι σημαίνει ο όμιλος Κυπριώτη στον ξενοδοχειακό χώρο σημειώστε αυτό:
"Ένα από τα σημαντικότερα συνεδριακά κέντρα στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει ο όμιλος Κυπριώτη στην Κω με συνολική δυναμικότητα 5.500 θέσεων, στοχεύοντας να διαδραματίσει πρωταγωνιστική θέση στο χώρο των διεθνών συνεδριακών προορισμών. Οι εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου στην Κω που ολοκληρώθηκαν το 1998 περιλαμβάνουν 18 αίθουσες ενώ η κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2.200 συνέδρους."
Το "Πευκάκι" δηλαδή για τον Ομιλο δεν είναι ούτε καν μία μικρή αίθουσα του συνεδριακού..!!!

Ισως είναι μία μοναδική ευκαιρία για τον δήμο Λουτρακίου, να επαναχαράξει την πολιτική του στον ξενοδοχειακό χώρο και να αλλάξει την μοίρα του.
Αρκεί να μην πέσουν πάνω στον επιχειρηματία, τα γνωστά "κέντρα" του Λουτρακίου και τον κάνουν και αυτόν να αηδιάσει και να τα παρατήσει, όπως και τόσους άλλους επιχειρηματίες που έφυγαν απογοητευμένοι.

 Γ.Λ.
Αύγουστος 2016
Street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου