Την Κυριακή
14 Δεκεμβρίου και στις εγκαταστάσεις της Κορινθιακής Ζυθοποιΐας Α.Ε.
στην περιοχή Κρητικά της Αρχαίας Κορίνθου, οι Κορίνθιοι επιχειρηματίες κ.κ. Γεώργιος
Μουρούτσος και Χαράλαμπος Ντιγκιρλάκης παρουσίασαν στο κοινό, την
πρώτη Κορινθιακή μπύρα με την επωνυμία CANAL DIVE
H Koρινθιακή
ζυθοποϊα είναι μία πολύ σοβαρή προσπάθεια στην Πελοπόννησο για ένα προϊόν που
είναι μοναδικό και ήδη έχει αρχίζει να γίνεται περιζήτητο.
Ηδη έχει
κερδίσει πολύ μεγάλο μερίδιο στην αγορά της Κορινθίας και ήδη επεκτείνεται σε
όλους τους νομούς της Πελοποννήσου. Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε την πορεία της και
στην Μεσσηνία που είναι ένας πολύ απαιτητικός νομός.
Οι χιλιάδες
τουρίστες της Μεσσηνίας ξέρουν καλά τι σημαίνει φρέσκια και αφιλτράριστη
μπύρα κάτι που στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα γνωστό στο κοινό.
Πρόκειται
για μια χειροποίητη, αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα
που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι, αγάπη, σοβαρότητα και υπευθυνότητα με σκοπό
να… δροσίσει αυτούς που θα την εμπιστευθούν. Pilsner, Ale, Dark και Weiss, η
κάθε μία με το τρόπο της σας καλεί για μια… “Βουτιά στην
Απόλαυση“.
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική
μπύρα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση βύνης, με ελαφριές νότες από αυθεντικούς
αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά
ευκολόπιοτη με την χαρακτηριστική πικράδα των Pilsner σε ισορροπία με τη βύνη
και με ιδιαίτερη επίγευση.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου