Τι είναι ο κανόνας των τριών κομματιών;


Εχετε ποτέ ακούσει για το « third piece- rule» στη μόδα και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο που συνδυάζονται τα ρούχα;

Πρόκειται για έναν κανόνα, που έχει εφαρμοστεί ακόμα και από πωλητές σε καταστήματα μετά από παρότρυνση των managers, προκειμένου το προσωπικό να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο stylish και ελκυστικό στο κοινό.

Ετσι, σύμφωνα με τα παραπάνω, ένα outfit αρκεί να αποτελείται πάντοτε από τρια βασικά κομμάτια για να είναι κομψό κι εντυπωσιακό, χωρίς όμως σε αυτά τα κομμάτια να προσμετρώνται και τα παπούτσια.

Ο συγκεκριμένος ενδυματολογικός κανόνας βοηθά ώστε να μπορείτε να ντύνεστε με άποψη, χωρίς να γίνεστε ποτέ υπερβολικές και να προκαλείτε αρνητικά σχόλια ή να αποτυγχάνετε στην προσπάθεια υιοθέτησης για παράδειγμα μιας τάσης.

Τη λογική αυτή φαίνεται πως ακολουθούν πιστά και τα περισσότερα street style girls, που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα γιατί είναι in.

Αν θέλετε να τον εφαρμόσετε, δεν έχετε παρά να μετρήσετε τρία βασικά κομμάτια, αρχίζοντας από τα δύο πρώτα που είναι το top και το παντελόνι σας, ενώ το τρίτο στοιχείο που συμπληρώνει το look, δεν είναι τα παπούτσια, αλλά ένα τζάκετ, ένα μπλέιζερ, ένα πουλόβερ πάνω από το πουκάμισο ή το T-shirt, ακόμα κι ένα αξεσουάρ που έχουν τη δύναμη να αποτελέσουν το statement των εμφανίσεων σας. 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου