Η Κόρινθος χρειάζεται ΑΜΕΣΑ νέο κλειστό γυμναστήριο!

Aπο το 2007 που είναι δήμαρχος στην πόλη ο κ.Αλέξανδρος Πνευματικός έχει φτιάξει 10 ίσως και περισσότερα γήπεδα ποδοσφαίρου στην πόλη και τα χωριά και έχει δώσει σύμφωνα με στοιχεία του δήμου περίπου 600.000 ευρώ στην ομάδα της Κορίνθου.
Κάθε γήπεδο κοστίζει περίπου 300.000 -400.000 χιλιάδες ευρώ.
Ποδόσφαιρο όμως δεν φτιάξαμε.!
Την ίδια στιγμή άλλα ομαδικά αθλήματα όπως το μπάσκετ και το βόλευ με ψίχουλα είναι στις Εθνικές κατηγορίες.
Παίζουν σε ένα κλειστό γυμναστήριο που εγκαινιάσθηκε το 1981 και παρά την συντήρηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις ανάγκες των ομάδων μα ούτε στο ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των φιλάθλων της Κορίνθου.
Ηρθε η ώρα η Κόρινθος να αποκτήσει το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ που της αρμόζει.
Ενα μεγάλο και σύγχρονο γυμναστήριο που θα προσελκύσει και άλλα αθλήματα και θα αποτελεί την βάση του Κορινθιακού αθλητισμού.
Ο δήμος έχει έναν εξαιρετικό χώρο που δεν μπόρεσε να γίνει νεκροταφείο κοντά στον προαστιακό στον δρόμο προς Εξαμίλια αλλά μπορεί να γίνει ένα αθλητικό κόσμημα.
Αυτό δεν είναι πολυτέλεια αλλά απαίτηση των καιρών και της νέας γενιάς της πόλης και πρωτεύουσας της Κορινθίας.
Επί Θωμαϊδη είχε γίνει πρόταση να ενταχθεί στο πρόγραμμα "Ελλάδα 2004" κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στα μπαζώματα του Αγίου Νικολάου και ήταν καλή ιδέα και αυτό αλλά δεν προχώρησε τότε το Εθνικό αυτό πρόγραμμα.
Η κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου πρέπει να είναι κοινό αίτημα όλων των Κορινθιακών αθλητικών συλλόγων που αισθάνονται άβολα όταν πάνε εκτός έδρας και βλέπουν πόσο όμορφα και λειτουργικά κλειστά έχουν άλλες πόλεις.
Το παλιό μας κλειστό έχει φάει τα ψωμιά του και δεν μπορεί να ανταποκριθεί εδώ και χρόνια.
Το αίτημα του ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ είναι πλέον Παγκορινθιακό αίτημα.!
Ο δήμος μπορεί να το κάνει.
Η απόφαση λείπει για να ξεκινήσει...!


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου