Τράκαρες; Ασε το αυτοκίνητο σου στον "Βλάχο"..!


Είναι αλήθεια ότι περισσότερο απο το ατύχημα μας τρομάζει η ταλαιπωρία που συνήθως έρχεται.
Ψάξε να βρείς σωστό και γρήγορο συνεργείο να σου φτιάξει το αυτοκίνητο.
Θα στο παραδώσει την ημέρα που θα σου πεί ή θα περιμένεις καιρό;
Ολα αυτά τα έχουμε ζήσει.
Υπάρχει όμως στην Κόρινθο  ένα συνεργείο-Βαφείο που σε βγάζει απο αυτές τις σκέψεις και την ταλαιπωρία.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ την επισκευή του οχήματος σας σε συνεργασία με ΟΛΕΣ τις ασφαλιστικές εταιρείες χωρίς την δική σας επιβάρυνση
Ο κ.ΒΛΑΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα λόγω της ιδιότητας του ως πραγματογνώμων ασφαλιστικών εταιρειών με εμεπιρία απο το 1974

50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ
Το συνεργείο "ΒΛΑΧΟΣ  Βαφές" βρίσκεται στη Λεωγόρο Αθηνών στον αριθμό 55,λίγο μετά το Νοσοκομείο Κορίνθου , είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα διάγνωσης κι επισκευής, ακολουθώντας τους γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης της τεχνολογίας των νέων αυτοκινήτων και για κάθε τύπου οχήματος. 
Φιλοξενείται στις πιο υπερσύγχρονες κι άρτια δομημένες εγκαταστάσεις.
Το προσωπικό του θα ακούσει με προσοχή το πρόβλημα που έχετε με το αυτοκίνητό σας, εντοπίζοντας την βλάβη και επιδιορθώνοντάς την είναι έτοιμο να ανταποκριθεί ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.
Οπως τονίζει ο ιδιοκτήτης του κ.Θεοφάνης Βλάχος: Η βασική μας φιλοσοφία, είναι να σας ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Γνωρίζουμε ότι η επισκευή, η συντήρηση και η βελτίωση του αυτοκινήτου σας είναι σημαντικά, πρώτα απ΄ όλα για τη δική σας ασφάλεια.
Το συνεργείο εξειδικεύεται και στη φανοποιεία.
Αναλαμβάνοντας κάθε μοντέλο για την επισκευή χρωμάτων ακόμα και την φροντίδα μετά από μικρά ή μεγαλύτερα τρακαρίσματα. Η εμπειρία και η γνώση του όλα αυτά τα χρόνια τον έχει κρατήσει στο μέγιστο επίπεδο της επαγγελματικής αξιοπιστίας και του αποτελέσματος της εργασίας και των υπηρεσιών που προσφέρει.
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου