Θα μείνετε άφωνοι: ΔΕΙΤΕ 14 ανήκουστες αλήθειες για το σεξ…


Πολλοί από εμάς γνωρίζουν 1-2 περίεργα πραγματάκια γύρω από το σεξ. Ίσως κάτι που έχουμε ακούσει ή έχουμε διαβάσει κάπου.

Αλλά οι παρακάτω αλήθειες για το σεξ πρέπει να είναι μοναδικές. Όσες φορές και αν τις διαβάσετε και όσο και αν τις δείτε, δεν θα τις πιστεύετε...
  1. Η πλήρης σεξουαλική αδράνεια μπορεί να προκαλέσει μείωση του μεγέθους του πέους. “Αν δεν κάνετε τίποτα για να διατηρείτε μια φυσιολογική συχνότητα στύσης, θα πάθετε βράχυνση του πέους”, υποστηρίζει ο δρ Tobias Kohler. Χωρίς τακτική στύση το πέος μπορεί να μικρύνει μέχρι και δύο εκατοστά.
  2. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Οικονομικών Ερευνών των ΗΠΑ, το σεξ κάνει τους ανθρώπους το ίδιο ευτυχείς όσο τους κάνει και το να έχουν 100.000 δολάρια.
  3. Οι... εξωτικές χορεύτριες βγάζουν περισσότερα χρήματα, όταν δουλεύουν τις μέρες που έχουν ωορρηξία, λόγω της απελευθέρωσης φερομονών.
  4. Οι “wegasms”, δηλαδή ο ταυτόχρονος οργασμός σε ένα ζευγάρι, θεωρείται ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο. Είναι τόσο σπάνιο, ώστε το 42% των ζευγαριών πιστεύει ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να δει τον... Bigfoot, παρά να βιώσει τον ταυτόχρονο οργασμό.
  5. Το 51% των γυναικών ισχυρίζεται ότι έχει φτάσει σε οργασμό, ενώ έκανε κοιλιακούς (γυμναστική).
  6. Μερικοί άνθρωποι έχουν μια πραγματική φυσική έλξη για τις κούκλες-μανεκέν και τα αγάλματα. Είναι μια κατάσταση που ονομάζεται αγαλματοφιλία (agalmatophillia). Υπάρχουν πολλοί ακόμη τύποι παραφιλίας...
  7. Ανάλογα με το αν ένας άντρας είναι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, αντίστοιχη είναι και η πλευρά του όρχι του, ο οποίος κρέμεται λίγο πιο ψηλά από τον άλλο.
  8. Έρευνα έδειξε ότι είναι πιο πιθανό να φτάσετε σε οργασμό, αν, κατά τη διάρκεια του σεξ, φοράτε κάλτσες.
  9. Όταν εντοπίσει το ωάριο, ένα σπερματοζωάριο θα “κολυμπήσει” προς αυτό με ταχύτητα που φτάνει ακόμα και τα 38 χλμ/ώρα.
  10. Μία... συνεδρία σεξ μπορεί να κάψει μέχρι και 144 θερμίδες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου