Μηχανή θαύμα διπλώνει τα ρούχα


Το όνειρο κάθε νοικοκυράς φαίνεται ότι έγινε πραγματικότητα καθώς μία νέα συσκευή έρχεται να της ξεμπερδέψει τα χέρια και να της χαρίσει λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά της.
Πρόκειται για το FoldiMate ένα γκάτζετ για τα ρούχα. Οι δημιουργοί του αντιλήφθηκαν ότι ο χειρότερο κομμάτι αφού κάποιος έχει πλύνει και στεγνώσει τα ρούχα του είναι να τα διπλώσει. Έτσι κατασκεύασαν μία τρίτη συσκευή που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά.
Σχεδιασμένη να τοποθετείται δίπλα στο πλυντήριο και το στεγνοκαθαριστήριο, το FoldiMate μπορεί να διπλώσει ένα ρούχο, να το περάσει από ατμό, να αφαιρέσει τα τσαλακώματα και ακόμα και να το περάσει με μαλακτικό προκειμένου να γίνει πιο απαλό. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 10 δευτερόλεπτα για κάθε ρούχο και ξεκινάει αφού το τοποθετήσετε σε μία κρεμάστρα της συσκευής.

Για πολλούς πρόκειται για ένα θαύμα, άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι αυτό θα συνέβαινε μόνο αν υπήρχε μία συσκευή που κάνει τα πάντα, δηλαδή πλένει, στεγνώσει, σιδερώνει και διπλώνει.
Όσον αφορά στο FoldiMate, έχει τη δυνατότητα να γεμίζει με 15 με 20 κομμάτια και έτσι αν έχετε περισσότερα ρούχα για δίπλωμα θα πρέπει να το ξαναγεμίσετε.
Ένα ακόμα αρνητικό είναι ότι μπορεί να διπλώσει μόνο συγκεκριμένα ρούχα, και όχι μεγάλες πετσέτες ή εσώρουχα και κάλτσες. Όσον αφορά στην τιμή του αυτή είναι λίγο τσιμπημένη καθώς κοστίζει γύρω στα 850 δολάρια.
Όσοι πάντως ονειρεύονται τη στιγμή που θα το αποκτήσουν θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου