Μαρίνης | Τι λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Διώρυγα Κορίνθου;;;


Η κατάχρηση εξουσίας με την ανοχή πρώην Υφυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί.
Από έγκυρες πληροφορίες και από αντίγραφα πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου ( απόφαση 163/2017 ) με μεγάλη μου απογοήτευση για την κακή διαχείριση σε κρατική Ανώνυμή εταιρεία και σε κρατικά κεφάλαια δημοσιοποιώ το εξής εξαιρετικού ενδιαφέροντος γεγονός .
 Στην συνεδρίαση Νο 446 της 14ης Ιουνίου 2017 του Διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε με παρόντες τα πέντε από τα επτά μέλη και με θετική ψήφο των τεσσάρων μελών αποφασίστηκε η παραχώρηση δημόσιας περιουσίας 2000 τμ περίπου με πρόσοψη στην θάλασσα στον Δήμο Λουτρακίου χωρίς την έγκριση του βασικού μετόχου πού είναι το Υπουργείο Οικονομικών . ( Παράνομο ???) Η έκταση που παραχώρησαν με το μοναδικό αντάλλαγμα την αλλαγή χρήσης τού κτηρίου των γραφείων προκειμένου να μετατρέψουν μεγάλο μέρος του σε καφετέρια και μουσείο. ( μήπως είναι και αυτό παράνομο???)
 Επίσης προτάθηκε στα μέλη να ψηφίσουν την πρόταση της Δ.Σ που αφορούσε τα ποσά των 300.000 € + 300.000 € για την υλοποίηση του έργου , ποσόν τεράστιο για όνειρα θερινής νύχτας και ιδιαίτερα σε εποχή λιτότητας περικοπής συντάξεων και μνημονίων .
 Σημασία έχει το γεγονός ότι η πρόταση είχε ως αναπόσπαστη προϋπόθεση την διάθεση αυτού του υπέρογκου ποσού σε σύνολο 600.000 € με το σύστημα της κατάτμησης κάτι που συνηθίζετε από την συγκεκριμένη Κρατική Α.Ε . ( Μήπως είναι και αυτό παράνομο???)
 Η αλαζονεία και παρατυπία σε όλο της το μεγαλείο. Όλα τα μέλη του Δ.Σ της Α.Ε είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διότι το μέλος των ΑΝΕΛ έχει αποσυρθεί για παρόμοιους λόγους .
Οι αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αν και είναι γνώστες διαχρονικά πολλών παρόμοιων γεγονότων γιατί καλύπτουν όλα αυτά τα κακώς κείμενα και περί άλλων τυρβάζουν?
 Εγώ προσπαθώ να εκφράζομαι ήπια διότι κάθε φορά που αναδεικνύω παρόμοια θέματα η Διοίκηση της Α.Ε με απειλούν με μηνύσεις και αγωγές .
 Να γιατί εμείς κάνουμε την διάφορα και γιατί είμαστε το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ .
 Χάρης Μαρίνης 
 Πρόεδρος Νομαρχιακής ΑΝΕΛ Κορινθίας .
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου