Είναι ωραίοι | Θέλουν τραβεστί αστυνομικούς και άθεους μαθητές...!!!!


Τελικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μαρία Θελερίτη και Γιώργος Ψυχογιός, είναι πολύ μπροστά οι άνθρωποι και αδικούνται στην ταπεινή Κορινθία.
Πριν λίγες ημέρες ζήτησαν με ερώτηση του στην Βουλή να έχει η Ελλάδα τραβεστί αστυνομικούς!
Χθες κτύπησαν και πάλι οι δύο τους και υπέγραψαν νέα ερώτηση στην Βουλή με την οποία ζητούν οι μαθητές των σχολείων να είναι χωρίς θρήσκευμα.
Ζητούν τα σχολεία ούτε να κρατούν  στοιχεία μα ούτε και να αναγράφουν στους μαθητές το θρήσκευμα ή το δόγμα που ακολουθούν...!
Ενώ είναι παντελώς ανύπαρκτοι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κορίνθιοι, στην Βουλή έχουν επιδοθεί με ευκολία υπογράφουν ότι τους έρθει...!
Προφανώς όλοι εμείς είμαστε συντηρητικοί και ομοφοβικοί και οι δύο εκπρόσωποι μας βρίσκονται πολύ μπροστά κοινωνικά αλλά δεν εκπροσωπούν τους κατοίκους της Φρουτοπίας αλλά όλους εμάς τους Κορίνθιους που ελέω κρίσης και λαϊκισμού  βρέθιηκαν στην Βουλή...
Ευτυχώς πλησιάζει η ώρα της κρίσης...!


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Αυτό που στην τελευταία σας παράγραφο ειρωνικά αναφέρετε, αν το εντάξετε στα πλαίσια μιας, έστω, υποτυπώδους αυτοκριτικής, πιθανότατα θα σας βοηθήσει να τραβήξετε το "κορδόνι" στο αλεξίπτωτο της πτώσης σας... γιατί προφανώς, το αλεξίπτωτο, όπως και το μυαλό, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοιχτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή