ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ | Ανίκανη να δώσει λύσεις η δημοτική αρχή Παπακυριάκου...


Είναι πέρα απο κάθε αμφιβολία, ότι η δημοτική αρχή του κ.Αννίβα Παπακυριάκου, έξω και πέρα απο κάθε πρόθεση, αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών.
Κάποιοι συμπολίτες μας βλέποντας την κατάσταση να επιδεινώνεται καθημερινά, αφήνουν αιχμές  και για την μείζονα αντιπολίτευση, θεωρώντας ίσως ότι δεν έπρεπε να τους "αφήσουμε σε χλωρό κλαδί" ή  και να διαφωνούμε ακόμα και στο τι μέρα είναι.
Είναι μία άποψη την οποία κατ' αρχήν σεβόμαστε και την ακούμε πολύ προσεχτικά.
Το 2014 οι συμπολίτες μας πείσθηκαν ότι ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του κάνουν "χρηστή διοίκηση" και του έδωσαν την εκλογή απο την πρώτη Κυριακή.
Σήμερα 4 σχεδόν χρόνια μετά, όλα μοιάζουν και είναι διαφορετικά στον δήμο Βέλου-Βόχας!
Η διαχείριση έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα...η χρηστή έχει εδώ και καιρό εξαφανιστεί απο το λεξιλόγιο τόσο των στελεχών της δημοτικής αρχής και περισσότερο απο το λεξιλόγιο των πολιτών.
Πρώτα απο όλα δεν υπάρχει καν διαχείριση.. Ολα τα προβλήματα είναι ΑΛΥΤΑ  στο κόκκινο, οι άρχοντες του δημαρχείου δεν μπορούν να δώσουν καμία λύση και το μόνο που τους ενδιαφέρει πλέον είναι να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους για να συνεχίσουν το ίδιο προσωπικό έργο.!
Τα ανακαλύψαμε σήμερα όλα αυτά;
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.
Η μείζονα αντιπολίτευση δεν έλειψε απο κανένα δημοτικό συμβούλιο και απο κανένα θέμα.
Δεν επιδόθηκε σε στείρα αντιπολίτευση όμως απλά και μόνο για να ικανοποιήσει λαϊκιστικά μία μερίδα πολιτών που βλέπουν την πολιτική ως αρένα.
Πάντα είχαμε θέσεις για τα θέματα και δουλέψαμε συστηματικά και θεσμικά δίνοντας τον χρόνο στον κ. Παπακυριάκο να υλοποιήσει έστω και κάποιες απο τις ατελείωτες υποσχέσεις που έδινε σε όλα τα θέματα.
Η στείρα αντιπολίτευση δεν ταιριάζει στην Νέα Πνοή
Κάναμε γόνιμη αντιπολίτευση όπως υποσχεθήκαμε στους πολίτες του δήμου μας μόλις αναλάβαμε τα καθήκοντα μας.
Αυτό προφανώς προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί η δημοτική αρχή και άρχισε να ξεπερνά τα όρια.
Ο δήμαρχος και η ηγετική του ομάδα επιδιώκει να γίνει καθεστώς που θα βρίσκει τρόπο να μένει στην εξουσία ενώ ο δήμος μας κυριολεκτικά και πρακτικά ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ.
Ηρθε η ώρα να σταματήσει αυτό.
Δική μας πρόθεση είναι να αναστρέψουμε την πορεία του δήμου και να την οδηγήσουμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη.
Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο δήμο δεν σταμάτησε ποτέ γιατί ζούμε και ονειρευόμαστε στην περιοχή μας μία καλύτερη ημέρα.
Απο την εποχή των κολλητών και αρεστών με την βοήθεια των συμπολιτών μας θα περάσουμε στην εποχή των ικανών, που δεν θα ζουν απο τον δήμο αλλά θα αφιερώσουν την ζωή τους στον δήμο Βέλου-Βόχας.
Είναι απαίτηση της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
Μπορούμε να αλλάξουμε τον δήμο και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό.
ΝΕΑ ΠΝΟΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου