Κιάτο | Ποιοί θέλουν να σπάσουν τον μύθο του άτρωτου Σταματόπουλου;


Στο Κιάτο κατάφερε πράγματα που φαίνονταν απίθανα.
Κέρδισε τον δήμο με ορμητήριο του την περιοχή του Φενεού...
Μετά διέλυσε έναν-έναν τους πολιτικούς του αντιπάλους...
Μετά διέλυσε και το μόνο ισχυρό κόμμα που είχε μείνει την ΝΔ...!
Αν και ο δήμος δεν έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο ο Σπύρος  Σταματόπουλος ή "βλάχος" όπως και του ιδιίου του αρέσει να τον αποκαλούν δείχνει άτρωτος και ετοιμάζεται για την 3η θητεία ως δήμαρχος Σικυωνίων...!
Οποιον στάθηκε μπροστά του ή τον σάρωσε ή τον ενσωμάτωσε, με αποτέλεσμα να μην θέλει κανείς να αναμετρηθεί το 2019.
Οι Κιατανιώτες θεωρούν ότι έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αλλοι αποδίδουν την επιτυχία του στο ότι άφησε τα μαγαζιά της παραλιακής ελεύθερα μέχρι το ξημέρωμα χωρίς ελέγχους και περιορισμούς και αυτό του δίνει και τους επιχειρηματίες αλλά και τους νεολαίους.
Δείχνει άτρωτος αλλά είναι και άτρωτος;
Μέχρι σήμερα δημόσια τον έχει αμφισβητήση μόνο ο νέος δικηγόρος κ.Δημήτρης Παπαγεωργίου, που κατάγεται και αυτός απο την Ορεινή Κορινθία αλλά δείχνει για την ώρα διστακτικός να κάνει το μεγάλο βήμα.
Ο Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, με την προυπόθεση ότι θα συσπείρωνε την δεξιά του Κιάτου, θα ήταν ένας υπογίσιμος αντίπαλος αλλά και αυτός είναι πολύ δστακτικός.
Και μένει ο Κώστας Παπαβασιλείου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου, που είναι εξαιρετικά Sui generis πρόσωπο αλλα μπορεί να παίξει στο ίδιο ακριβώς γήπεδο με τον δήμαρχο.
Εχει εκδηλώσει την διάθεση να βάλει το μεγάλο στοίχημα με τον Σταματόπουλο και έχει τους τρόπους να παίξει δυνατό παιχνίδι. Πρώτα όμως πρέπει να ξεπεράσει την επιθυμία του πολύ νεώτερου ανηψιού του, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να ηγηθεί συνδυασμού.
Ενα όνομα που ακούγεται έντονα αλλά έχει ξεκόψει κάθε σχετική συζήτηση είναι του νεαρού επιχεριηματία-Οινολόγου Θύμιου Τάρρη.
Με αυτά και με αυτά μάλλον...ατουφέκιστος θα ξαναπάρει το Κιάτο ο Σταματόπουλος, εκτός και αν η ΝΔ αποφασίσει να τον διεκδικήσει...!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου