Εξαιρετικό | «Γεύση Κορινθιακής Γης» από το Επιμελητήριο Κορινθιας


Το Επιμελητήριο Κορινθίας μένοντας πιστό στην υπόσχεση του για μια αναβαθμισμένη Κορινθία, με εμπορική και οικονομική δυναμική, ξεκινά τη δράση «Γεύση Κορινθιακής Γης».

Μια πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Κορίνθιας σε συνεργασία με εστιατόρια  και επιχειρηματίες από τον κλάδο τρόφιμά – ποτά της Κορινθίας.

Μέσω της δράσης «Γεύση Κορινθιακής Γης» επιδιώκουμε  όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες της Κορινθίας να γευθούν ένα κυρίως πιάτο με υλικά που παράγονται από την  «Κορινθιακή Γη» και μια φιάλη τοπικού οίνου ή ζύθου ή άλλου ποτού στη φιλική τιμή των 11 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα την οικονομική  και κοινωνική ζωή του νομού μας.

Έτσι, με μια συντονισμένη προσπάθεια για μια ελκυστική  και ζωντανή Κορίνθια από την Τετάρτη 20/06/2018 και για κάθε Τετάρτη μέχρι τις  19/09/2018, καλούμε όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης και του κλάδου τρόφιμα -ποτά να συμμετέχουν στη δράση.

Τηλέφωνο πληροφοριών : 6947024102, Ταουξίδη Μαρίνα

Ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 06/06/2018 & ώρα 16:30 θα γίνει συνάντηση στην αίθουσα του 2ου ορόφου του επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος) για να οριστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις της δράσης καθώς και η συνεργασία μεταξύ των επιχειρηματιών του κλάδου εστίασης και του κλάδου τρόφιμα –ποτά.

Με την αίτηση σας θα λάβετε την ηλεκτρονική αφίσα της δράσης «Γεύση Κορινθιακής Γης» την οποία θα μπορείτε να τυπώσετε και να αναρτήσετε σε κοινωνικά δίκτυα.

Το επιμελητήριο Κορίνθιας αναλαμβάνει την προώθηση της δράσης με διαφημίσεις σε κοινωνικά δίκτυα και έντυπο προωθητικό υλικό.

Ο Πρόεδρος:
Παναγιώτης Πιτσακης

Η Πρόεδρος του Εμπ. Τμήματος
Μαρίνα Ταουξίδη
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου