Θανάσης Τούσουλης | Μία νέα δυνατή υποψηφιότητα για την Κόρινθο...!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Συνεχίζονται αλλα και εντείνονται οι διεργασίες στον αυτοδιοικητικό χώρο της Κορίνθου.
Στην πλευρά της πρώην παράταξης Πνευματικού τα πράγματα έχουν  σταθεροποιηθεί και οι τρείς συνδθασμού θα δώσουν την δική τους μάχη/
Πολύ έντονη διεργασία υπάρχει και στον πολιτικό χώρο της ΝΔ.
Ο κ.Νανόπουλος που πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θέλει καμία στήριξη απο την Νέα Δημοκρατία, συνεχίζει να μετρά απώλειες αλλά και βλέπει κινητιικότητα στον χώρο του.
Ο πρώηνβουλευτής Κώστας Κόλλιας προσωρινά έχει αποσύρει το ενδιαφέρον χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να επανέλθει.Ο κ.Βασίλης Πανταζής προχωρά ακάθεκτος προς την συγκρότηση συνδυαμού...!

Μία νέα σοβαρή υποψηφιότητα έχει προστεθεί τις τελευταίες ημέρες.
Ο πρώην δήμαρχος Σολυγείας κ.Θανάσης Τούσουλης, διερευνά μεθοδικά και αθόρυβα τον πολιτικό του χώρο εκφράζοντας την πρόθεση του να ενώσει την ΝΔ και να διεκδικήσει τον δήμο Κορινθίων.
Ηδη έχει κάνει πάρα πολλές συναντήσεις με στελέχη και κόσμο της παράταξης και είναι εξαιρετικά αισιόδοξος για την πορεία του.
Ο κ.Τούσουλης ως πρώην δήμαρχος Σολυγείας έγραψε κυριολεκτικά ιστορία για το ήθος και την αποτελεσματικότητα του.
Πλήρωνε απο την τσέπη του τεράστια ποσά για να προχωρούν τα έργα στο Σοφικό,τον Κόρφο και το Αγγελόκαστρο ,με αποτέλεσμα να κάνει μικρά θαύματα όπως το υπέροχο θεάτρο και άλλα.
Είναι ένας αληθινός ευπατρίδης που δύσκολα βρίσκει αντίσταση όταν ανακοινώνει την πρόθεση του για τον δήμο Κορινθίων.
Είναι αλήθεια ότι στον χώρο της δεξιάς υπάρχει έντονη δραστηριότητα αλλά και αμφισβήτηση των πιθανοτήτων να κερδίσει τον δήμο ο κ.Νανόπουλος.
 
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου