Απόψε διαγράφεται ο Νίκος Σταυρέλης;


Στις 7 απόψε όπως ορίζει ο νόμος ο δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Πνευματικός έχει επίσημα καλέσει στο δημαρχείο και τα 20 μέλη της παράταξης του "Πορεία Ευθύνης", με μοναδικό θέμα της συνεδρίασης την διαγραφή δημοτικών συμβούλων της παράταξης.
Ο δήμαρχος αποφάσισε όπως φαίνεται να κόψει τον ομφάλιο λώρο του Νίκου Σταυρέλη με την "Πορεία Ευθύνης" και πλέον να τον αναγκάσει να μην επικαλείται την πλειοψηφική παράταξη του δημοτικού συμβουλίου.
Η αποψινή συνεδρίαση είναι η σημαντικότερη που έχει κάνει στα 20 χρόνια λειτουργίας της η παράταξη αφου για πρώτη φορά συγκαλείται επίσημα να προχωρήσει σε διαγραφές.
Εννοείται ότι έχει προσκληθεί και θα είναι παρών στην συνεδρίαση και ο κ.Νίκος Σταυρέλης όπως επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μουρούτσος και Μπάμπης Ντιγκιρλάκης, οι οποίοι έχουν δηλώσει δημόσια την στήριξη τους στην αποσχιστική υποψηφιότητα του Νίκου Σταυρέλη.
Είναι μία πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Πνευματικού που άργησε πολύ να εκδηλωθεί και έχει πολύ-πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσοι απο τους υπόλοιπους 18 (ψηφίζει και ο δήμαρχος) , θα ψηφίσουν την πρόταση διαγραφής του δημάρχου,παρουσία του ιδίου του κ.Σταυρέλη.
Η αλήθεια είναι ότι η "Νέα Πορεία" μπαίνει σήμερα σε μία νέα εποχή και πιθανόν σε αχαρτογράφητα αυτοδιοικητικά νερά.
Ομως απο την στιγμή που πριν ένα μήνα ο κ.Σταυρέλης δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.."αν τολμά ο Πνευματικός ας με διαγράψει",για τον δήμαρχο πολιτικά και κοινωνικά η εξέλιξη αυτή ήταν μονόδρομος.
Με ξεχωριστό ενδιαφέρον θα καταγραφούν συμπεριφορές και στάσεις απόψε, σε μία δύσκολη ούτως ή άλλως βραδιά, που θα έχει θύματα.
Απο την στιγμή που ο κ.Πνευματικός αποφάσισε και κοινοποίησε την πρόθεση του να είναι και πάλι υποψήφιος το 2019 είχε ως δεδομένο ότι με κάποιους θα χώριζαν οι δρόμοι και απλά κάνει το αυτονόητο.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου