Χωρίς αστυνομικούς αφήνει την Κορινθία ο ΣΥΡΙΖΑ


Η Ένωση Αστυνομικών Κορινθίας ζητά την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας με προσωπικό
Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η αστυνόμευση στο Νομό Κορινθίας, 22 εκπρόσωποι θεσμικών φορέων συνυπέγραψαν την από 09-06-2017 κοινή επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητώντας να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην περιοχή.
Η κίνηση αυτή αποσκοπούσε τόσο στην ενημέρωση για την επικρατούσα κατάσταση, όσο και στην ενίσχυση της αστυνόμευσης και καταπολέμησης της εγκληματικότητας.
Πρόκειται για κραυγή αγωνίας και είναι η πρώτη φορά που μια επιστολή συνυπογράφεται από το σύνολο σχεδόν των θεσμικών φορέων του Νομού, δείγμα της έντασης του προβλήματος, παρά την αξιέπαινη προσπάθεια του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.
Η Ένωσή μας ύστερα από την ανακοίνωση των τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2018, σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένη με την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, μόνο με πέντε (5) θέσεις, καθώς ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρότερος των υφιστάμενων Αστυνομικών Υπηρεσιών και των υπηρεσιακών αναγκών.
Παρά τις προσπάθειές μας και τις υποσχέσεις των τοπικών Βουλευτών της Κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας θα ενισχύονταν με προσωπικό, ειδικά και μετά την κατωτέρω επιστολή που επισυνάπτεται για υπενθύμιση, δυστυχώς αυτές για άλλη μια φορά δεν υλοποιήθηκαν και δεν τύχαμε της ίδιας αντιμετώπισης με άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, με σαφώς λιγότερα προβλήματα και χαμηλότερη εγκληματικότητα.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου