Άντρες «ταύροι» στο κρεβάτι με ασπιρίνη την ημέρα!


❱❱ Η καθημερινή λήψη της μπορεί να έχει θετική επίδραση στη στύση
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
Μια ασπιρίνη την ημέρα το... πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας κάνει πέρα. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει νέα έρευνα Τούρκων επιστημόνων, που διαπίστωσαν ότι η καθημερινή λήψη ασπιρίνης μπορεί να έχει θετική επίδραση στη στύση, ανάλογη με εκείνη του μπλε χαπιού.

Οι ερευνητές του Istanbul Medipol University της Κωνσταντινούπολης δοκίμασαν την αποτελεσματικότητα της ασπιρίνης σε 184 εθελοντές 48 ετών, από τους οποίους οι 120 λάμβαναν ασπιρίνη 100 mg, ενώ οι 64 placebo, για περίοδο έξι εβδομάδων. Στην αρχή της έρευνας οι δύο ομάδες είχαν παραπλήσια στατιστικά στοιχεία όσον αφορά τη στύση.

Ειδικότερα, το 51,3% της πρώτης ομάδας δήλωσε ότι κατάφερνε να έχει στύση, ενώ στη δεύτερη ομάδα το ποσοστό ανερχόταν σε 50%. Το 31,2% όσων θα λάμβαναν ασπιρίνη και το 31,6% όσων θα λάμβαναν το placebo δήλωσαν, επίσης, ότι δεν είχαν πρόβλημα στη διατήρηση της στύσης.

Μετά την πάροδο έξι εβδομάδων το 88,3% όσων έλαβαν καθημερινά ασπιρίνη δήλωσε ότι είχε αποκτήσει στύση και το 78,3% ότι η στύση διατηρούνταν ικανοποιητικό χρονικό διάστημα κατά τη σεξουαλική επαφή. Από τους συμμετέχοντες που έλαβαν placebo, το 59,3% είχε στύση, ενώ στο 43,5% η στύση διατηρούνταν αρκετό χρονικό διάστημα.
Οσον αφορά τον Δείκτη Στυτικής Λειτουργίας, που δείχνει το ποσοστό επιτυχίας επίτευξης στύσης, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι για την ασπιρίνη κυμαίνεται μεταξύ 50%-75%, ενώ για το γνωστό μπλε χάπι μεταξύ 48%-81%. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η θετική επίδραση της ασπιρίνης οφείλεται στο γεγονός ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου