"Peloponnese Wine Festival" τον Φεβρουάριο


Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου διοργανώνει το «Peloponnese Wine Festival»  - την ετήσια συνάντηση οινοπαραγωγών την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Με την συμμετοχή 47 παραγωγών –Brands από 9 περιοχές ( όχι μόνο της Πελοποννήσου)  πραγματοποιείται φέτος το «Peloponnese Wine Festival», η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα.


Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην γνωριμία μεταξύ επαγγελματιών του είδους με εκπροσώπους του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αμπελώνα της Ελλάδας. Στην παρουσίαση νέων εσοδειών, κρασιών από διεθνείς ποικιλίες και πειραματικές οινοποιήσεις δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, της ποικιλομορφίας αλλά και της ιδιαιτερότητας της Πελοποννησιακής γης.

H εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικά σεμινάρια-masterclasses τόσο για επαγγελματίες όσο και για οινόφιλους αλλά και μια ημερίδα που θα φέρει στο προσκήνιο τη νέα γενιά των οινοποιών της Πελοποννήσου και τις αναζητήσεις τους για το μέλλον του Πελοποννησιακού αμπελώνα.
Στο site του Φεστιβάλ peloponnesewinefestival.com βρίσκουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή των κρασιών σε περιοχές της χώρας και λεπτομέρειες από τις παραγόμενες ποικιλίες των οίνων. Aξίζει να κάνετε το κλικ και στο quiz του site το οποίο απαντώντας σε 6 ερωτήσεις μπορεί να βρει κάποιος ποια ποικιλία της Πελοποννήσου ταιριάζει περισσότερο στα γούστα του.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου