Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα


Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, τα καταστήματα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. Ωστόσο η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία και προγραμματίζει συγκέντρωση στις 10 στο στο Εμπορικό Κέντρο «Athens Mall», στο Μαρούσι.

To προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης: «στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ψυχολογικό θετικό πρόσημο των εορτών και στις χειμερινές εκπτώσεις, ξεπερνώντας τον περυσινό τζίρο του πρώτου διμήνου των 5,5 δισ. ευρώ. Ωστόσο φέτος κάτι διαφαίνεται να αλλάζει στη ψυχολογία της αγοράς που μας επιτρέπει να προσδοκούμε σταδιακή αύξηση της κατανάλωσης, καλύτερους τζίρους και μία επιτέλους καλύτερη νέα χρονιά για το εμπόριο».

Απεργία από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει κηρύξει πανελλαδική απεργία στο εμπόριο και η απεργιακή συγκέντρωση της ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο «Athens Mall», στο Μαρούσι στις 10 το πρωί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας η απεργία πραγματοποιείται «ενάντια στη συνεχιζόμενη θεσμοθετημένη λειτουργία των καταστημάτων για 8 Κυριακές το χρόνο, την οποία όχι μόνο διατήρησε άθικτη η σημερινή Κυβέρνηση, αλλά τη διεύρυνε σε 6 περιοχές για 32 Κυριακές, όλη την καλοκαιρινή περίοδο».
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου