Η γυναίκα που απειλεί να κερδίσει δια περιπάτου τον Πνευματικό...!!!!


Τι μπορεί να πίνουν οι άνθρωποι του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν μας το λένε;;;;
Διαβάζουμε στο ekorinthos, που ξέρει πολύ καλά τα Νεοδημοκρατικά πράγματα ρεπορτάζ για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ που ανάμεσα στα άλλα λέει:
"Η μάχη αναμένεται να δοθεί για τις δύο τελευταίες θέσεις του ψηφοδελτίου. Η
μία θέση αφορά την δεύτερη γυναίκα του ψηφοδελτίου. Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στο φαβορί Μαριλένα Σούκουλη, που όμως ο κομματικός μηχανισμός επιθυμεί να την δει υποψήφια για τον Δήμο Κορινθίων. Οι άνθρωποι του Προέδρου θεωρούν ότι η Μαριλένα θα κάνει περίπατο στον Δήμο και θα στείλει σπίτι του το σύστημα Πνευματικού."


ΣΟΚ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!!!!!!!
Οι άνθρωποι του Μητσοτάκη αφού "φάνε" τον Βασίλη Νανόπουλο, δεν θα κερδίσουν απλά το σύστημα Πνευματικού αλλά θα το τιμωρήσουν και δια περιπάτου..!
Τυχαία νομίζετε μας ανέβηκε στο σβέρκο ο Τσίπρας;;;;
Κάτι τέτοιες εκτιμήσεις έκαναν και οι άνθρωποι του Σαμαρά και το σύστημα Πνευματικού αναστήθηκε...!!!!!
Οσο για τον κομματικό μηχανισμό μπορεί και να συμφωνούν οι κκ. Κορδώσης και Τσάκωνας (με τον κ.Τσάκωνα να αισθάνεται υπερ-τοπικάρχης), να συνθλίψουν το Πνευματικό σύστημα αν και κομματάκι δύσκολο ακούγεται αυτό.
Δεν ξέρουμε αν η έμπειρη κυρία Σούκουλη θα δώσει μάχη να είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά για να δικαιώσουμε και τον κ.Νανόπουλο, που διαρκώς λέει ότι τον υπονομεύουμε, μπορεί το σύστημα να το διαλύσει αλλά τον Νανόπουλο πως θα τον καταργήσει;
Εκτός και αν οι άνθρωποι του Προέδρου έχουν κανέναν σενάριο στο μυαλό τους όπως στην κλασσική ταινία απο όπου και η φωτογραφία..!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου