Ανήλικος άρπαξε την παραγωγή 17 αγροτών στην Κορινθία


Ο αλλοδαπός δράστης είχε κλέψει τα προϊόντα 17 (!) αγροτών, αλλά η τελευταία του κλοπή με λεία 250 κιλά λεμόνια από ένα αγρόκτημα στο Άνω Διμηνιό ήταν το “κύκνειο άσμα” του
Ένας ανήλικος Αλβανός ήταν ο άνθρωπος που είχε κάνει τους αγρότες της Κορινθίας να χάσουν τον ύπνο τους τον τελευταίο καιρό, καθώς τρύπωνε στα αγροκτήματά τους σε περιοχές των Δήμων Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και άρπαζε την παραγωγή τους, την οποία στην συνέχεια μεταπωλούσε!


Ο αλλοδαπός δράστης είχε κλέψει τα προϊόντα 17 (!) αγροτών, αλλά η τελευταία του κλοπή με λεία 250 κιλά λεμόνια από ένα αγρόκτημα στο Άνω Διμηνιό ήταν το “κύκνειο άσμα” του. Με οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί του τμήματος Κιάτου τον εντόπισαν με τα κλοπιμαία φορτωμένα στο όχημά του και τον συνέλαβαν το ίδιο απόγευμα. Αμέσως μετά, συνέλαβαν και τον 49χρονο πατέρα του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Κατά την διερεύνηση της δράσης του ανήλικου, εξιχνιάστηκαν οι 17 αρπαγές αγροτικών προϊόντων και στην δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος του περιελήφθησαν δύo Έλληνες οι οποίοι αγόραζαν τα κλεμμένα είδη και κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών που ενδέχεται να έχει διαπράξει ο νεαρός Αλβανός.
Πηγή
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου