Η Stigma Swing Dixie Band και το ηρωϊκό κοινό της !


Μα τι βραδιά η χθεσινή! Τι κοινό!
 Άνθρωποι που «αιωρούνταν» σε Χριστουγεννιάτικους Dixieland ρυθμούς, στον Πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης . 
Και σιγά μην ενόχλησε το χιονόνερο που επέμενε στο να είναι το μόνιμο σκηνικό… Το Πνεύμα των Χριστουγέννων θριάμβευσε άλλη μια φορά! Το κοριτσάκι με τα σπίρτα είχε πάρει “lunch-Break” και στη θέση του δίπλα στην Stigma , τα τρομερά Κορίτσια της Φάλιας Παπαγιαννοπούλου, που ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα» ακόμη και στα Χαβανέζικα: «Melikalikimaka”! Χτες συντελέστηκε και μια συνάντηση με έναν παλιό φίλο , τον Θάνο Δασκαλόπουλο τον εξαίρετο tap-dancer, που στάθηκε δίπλα στην Stigma πάλι μετά από 15 χρόνια και έδωσε με την κίνησή του μια διαφορετική αίσθηση στην βραδιά! 
Η Stigma τήρησε την παράδοση και βρέθηκε για άλλη μια χρονιά στη γνώριμη θέση της μπροστά από τις κολώνες ,Κορινθιακού Ρυθμού παρακαλώ, της Εθνικής και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στην Κόρινθο!
Όλα αυτά… χάρη στην πρόσκληση του ΚΕΠΑΠ, των Ανθρώπων, του Δήμου Κορινθίων, ξέρετε εσείς … Τόνια, Μαρία , Βάνα, Ράνια και του Προέδρου του Γ.Οικονόμου! 

Ευχαριστούμε το ηρωικό κοινό παντός καιρού, αλλά και όλους που βοηθήσατε για τη Χριστουγεννιάτικη μας Εμφάνιση, ειλικρινά… Μας φτιάξατε τα Χριστούγεννα!
Stigma Swing Dixie Band
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου