Νέο Ιατρικό τμήμα στο L-Medical


Το L-Medical Ιδιωτικό Πολυιατρείο Λουτρακίου, εγκαινιάζει το νέο Οφθαλμολογικό Τμήμα για Ενήλικες και παιδιά που ξεκίνησε να λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του, στο Λουτράκι.

Το Οφθαλμολογικό Τμήμα του L-Medical, καλύπτει όλο το φάσμα της οφθαλμολογικής παθολογίας και των χειρουργικών της επεμβάσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Πραγματοποιούνται όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις που αφορούν στον τομέα της οφθαλμολογίας, όπως και οι περισσότερες εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις.

Ενδεικτικά αναφέρονται:

- Μέτρηση οπτικής οξύτητος & αντίληψη χρωμάτων 
- Διάθλαση (γυαλιά) - σκιασκόπια για τα παιδιά
- Βυθοσκόπηση
- Εξεταση στη σχισμοειδη λυχνια
- Τονομέτρηση
- Μελέτη καταρράκτου
- Μελέτη γλαυκώματος
- Οπτικά πεδία

Επιστημονικά Υπεύθυνος: MD Σέγκος Ιωάννης, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Βιογραφικό Ιατρού
Ο Γιάννης Σέγκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964.
Το 1991 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Carol Davil του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία.
Έως το 1996 υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης χειριστής τοπογραφίας οπτικών πεδίων Α-Β υπερηχογραφίας, εντός χειρουργείου στο Νοσοκομείο Υγεία. Ειδικεύθηκε στο 251 Γ.Ν.Α.έως το 1999 και συνέχισε την ειδίκευσή του έως το 2000 στα Νοσοκομεία Queen Elizabeth Hospital στο Kings Lyhn, στο Burnley general Hospital, στο Βurnley καθώς και στο Middlesex Hospital στο Λονδίνο.

Από τον Ιανουάριο του 2000 έως τον Ιούνιο του 2001 υπήρξε επιμελητής στο Kent County Ophthalmic Hospital, αμιγώς Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο στο Λονδίνο.

Το 2002 εργάστηκε στα ειδικά χειρουργικά τμήματα του Γ.Κ.Ν.Α. Από το 2003 διατηρεί ιατρείο στο κέντρο του Χαλανδρίου παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υποστηριζόμενος από άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό.
Παράλληλα είναι υπεύθυνος του εξωτερικού ιατρείου της οφθαλμολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Υγεία και επιστημονικά υπεύθυνος του οφθαλμολογικού τμήματος στο L-Medical.

Για προγραμματισμό ραντεβού, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του L-Medical στο τηλ. 27440. 26400 (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 - 21:00 και Σάββατο 07:00 - 15:00)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου