Ποιός είναι ο Κορίνθιος επιστήμονας που τον θέλει ο Μητσοτάκης;;


Με 35 νέα πρόσωπα συνεχίζεται η επιχείρηση «ανανέωση» στη ΝΔ
Ανάμεσα τους και ένας νεαρός Κορίνθιος επιστήμονας έκπληξη που αξιολογήθηκε θετικά απο την ΝΔ και πλέον ανήκει στα υπο αξιοποίηση στελέχη του κόμματος.!

Με 35 νέα πρόσωπα εμπλουτίστηκε το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας καθώς συνεχίζονται οι διαδικασίες ανανέωσης που του στελεχιακού δυναμικού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δρομολόγησε πριν από έναν χρόνο ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για μια ακόμη «φουρνιά» με καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες που δεν είχαν ασχοληθεί έως τώρα με την ενεργό πολιτική και οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη, υπέβαλαν αίτηση ενδιαφέροντος και, αφού αξιολογήθηκαν, εντάχθηκαν στο Μητρώο Στελεχών, όπως συνέβη νωρίτερα και με δεκάδες άλλους.

Μέχρι στιγμής έχουν αξιολογηθεί περισσότερα από 1.500 στελέχη. Οι επιτελείς της Πειραιώς υποστηρίζουν ότι η διαδικασία επιλογής νέων προσώπων είναι «μια δυναμική διαδικασία η οποία διευρύνεται διαρκώς», καθώς αναζητούνται στελέχη προς τρεις κατευθύνσεις: Πρώτον, για πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως θα εκτεθούν πολιτικά, συμμετέχοντας στα ανανεωμένα γαλάζια ψηφοδέλτια, δεύτερον, για τεχνοκράτες, και, τρίτον, για πολιτικά στελέχη τα οποία θα βοηθήσουν στην προσπάθεια κατά αρχήν της προγραμματικής προετοιμασίας και, κατόπιν, στην εφαρμογή των μεταρρυθμιστικών προτάσεων που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση.
Επιδίωξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι «μια ουσιαστική ώσμωση μεταξύ παλιών και καταξιωμένων στελεχών από τη μια και νέων ανθρώπων από την άλλη». Όπως ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία επισημαίνει «η Ν.Δ. θα αναζωογονηθεί από το οξυγόνο της κοινωνίας. Δεν θα προστεθούν στελέχη του κομματικού σωλήνα. Θα ενταχθούν πρόσωπα που θα φέρνουν έναν νέο αέρα στην πολιτική».

Δημήτρης Λούμπας

Γεννήθηκε  το 1981 και ζει στην Κόρινθο.
  Από το 2005, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Πληροφορικής (ΠΕ19) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαιδευση. Το σχ.έτος 2016-17 εργάστηκε ως Καθηγητής Πληροφορικής στις Δομές Υποδοχής παιδιών Μεταναστών (ΔΥΕΠ) για την εκπαίδευση παιδιών 6-12 ετών, προσφύγων απο την Συρία και το Αφγανιστάν που φιλοξενούνταν κυρίως στα Κέντρα Φιλοξενίας Διαβατών και Δερβενίου - στόχος ήταν η ομαλή ένταξη των παιδιών αυτών στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα μετά απο μία χρονιά ένταξης και προσαρμογής. Επιπλέομ, από το 2010, εργάζεται και ως Επιστημονικός συνεργάτης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Α.Τ.Ε.Ι Καλαμάτας  -Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής T.E ) και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Πελοπόννησου ως Καθηγητής Παιδαγωγικών Μαθημάτων σχετιζόμενων με την επιμόρφωση νέων εκπαιδευτικών στην ορθή χρήση Τ.Π.Ε και Νεων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.
Ολοκληρωσε τις προπτυχιακες σπουδες στο Birmingham City University και μαστερ στα Οικονομικα απο το Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδινου.
Oπως και επιστημη της Πληροφορικης με μεταπτυχιακο στο Πανεπιστημιο Πελοποννησου Τριπολη και πτυχιο στα παιδαγωγικα απο την ΑΣΠΑΙΤΕ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου