"Σάρωσε" με 5 γκόλ τον Πέλοπα ο ΑΟΛ...



Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο Πέλοπας Κιάτου, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας,αφού ήταν τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο του Ζευγολατιού και έχασε με το εκρηκτικό 5-0 απο το Λουτράκι!


Πέλοψ Κιάτου - Λουτράκι 0-5
Καταιγιστικός ήταν ο ΑΟ Λουτράκι, που έφυγε με το «διπλό» κόντρα στον Πέλοπα, με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Στασινόπουλος στο 25' με πλασέ, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Γούλας με δύο γρήγορα γκολ στο 52' και στο 55' έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 65' πέτυχε χατ τρικ για το 4-0. Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από ασίστ του Γούλα, ο Γωνιάδης έγραψε το 5-0, που έμεινε μέχρι το τέλος.
ΣΚΟΡΕΡ: 25' Στασινόπουλος, 52', 55', 65' Γούλας, 68' Γωνιάδης  
Συνθέσεις:
Πέλοπας Κιάτου (Αναστάσιος Πέρρας): Λάκοφ, Ροθώνης (46' Γάλας), Μιχαλόπουλος (8ο Παλογιαννίδης), Παπαδόπουλος, Βελέντζας, Νάκος, Θεοδωρόπουλος, Πράττος, Μυργιώτης, Μπούκης (69' Αναγνωστόπουλος), Παϊκόπουλος.
ΑΟ Λουτράκι (Σωκράτης Πέτρου): Διάσσινος, Δ.Στασινόπουλος, Τσάκας, Τσορμπατζιδης, Ντερτιλής, Πετρίδης, Γούλας (81' Παππάς), Λ.Στασινόπουλος (76' Βοϊδήλας), Δαλκαφούκης (69' Γεωργίου), Γωνιάδης, Ζερβός (73' Σιώκος).
Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Κουτρομάνος, Βαλλιανός (Αιτ/νιας)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου