Τέλος στα παχάκια με super τσιρότο!


Τα τσιρότα δεν κόβουν μόνο το κάπνισμα, σμιλεύουν και τα παχάκια! Αυτό προκύπτει από νέα επιστημονική έρευνα που έδειξε ότι τσιρότο, το οποίο διοχετεύει φάρμακα που διαλύουν το λίπος σε σημεία με επίμονο και συσσωρευμένο λιπώδη ιστό, έχει αποτέλεσμα. 
Τα συγκεκριμένα τσιρότα με το φάρμακο σε μορφή νανοσωματιδίων δοκιμάστηκαν σε ποντίκια από ερευνητές των Columbia University και University of North Carolina, οι οποίοι αναφέρουν ότι διαπίστωσαν πως το λίπος των τρωκτικών μειώθηκε κατά 20% με τη χρήση τους. Επιπλέον διαπίστωσαν ότι το τσιρότο, το οποίο διαθέτει μικροσκοπικές βελόνες και αντικαθίσταται κάθε τρεις μέρες για διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, βοήθησε στην αντιμετώπιση μεταβολικών διαταραχών, όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης.
Το τσιρότο αυτό έχει ως αποστολή να μετατρέπει το λευκό λίπος που αποθηκεύει ενέργεια σε καφέ λίπος, το οποίο καταναλώνει ενέργεια, βοηθώντας έτσι στην αύξηση του μεταβολισμού. Επιπλέον, το τσιρότο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, για την καύση συσσωρευμένου τοπικού λίπους, όπως αυτό που βρίσκεται στα «σωσίβια» γύρω από την κοιλιά.
«Υπάρχουν διάφορα κλινικά δοκιμασμένα φάρμακα που προάγουν τη διαδικασία της μεταβολής του λευκού λίπους σε καφέ, αλλά όλα χορηγούνται μέσω χαπιών ή ενέσεων» σχολιάζει ο δρ Li Qiang, βοηθός καθηγητής Παθολογίας και Κυτταρικής Βιολογίας, ο οποίος συνυπογράφει την έρευνα.
«Με αυτόν τον τρόπο εκτίθεται στα φάρμακα ολόκληρος ο οργανισμός, πράγμα που μπορεί να έχει παρενέργειες, όπως στομαχικές διαταραχές, αύξηση βάρους ή κατάγματα οστών. Το τσιρότο μας φαίνεται ότι μειώνει αυτές τις παρενέργειες, διοχετεύοντας τα φάρμακα κατευθείαν στον λιπώδη ιστό» διευκρινίζει.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου