Tracy Σμυρναίου: Η Κορίνθια που ομορφαίνει όλη την Πελοπόννησο!


Είναι η Κορίνθια,που εμφανίζεται πολύ τακτικά στο πρωϊνό του ΑΝΤ1 στην εκπομπή "Το Πρωϊνό" με την Φαίη Σκορδά, αλλά και σε πολλές ακόμα εκπομπές της τηλεόρασης.
Θεωρείται σπεσιαλίστας στην περιποίηση νυχιών και όπως φαίνεται είναι περιζήτητη στην τηλόραση γιατί οι τεχνικές της είναι μοναδικές και πρωτοποριακές.

H διαδρομή της Tracy Σμυρναίου ξεκίνησε στο Montreal του Καναδά, όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα της χρόνια, αποκτώντας επιρροές που αποτυπώνονται στη μετέπειτα ζωή της.
Η χρονιά ορόσημο για την ίδια, ήταν το 2007, όταν αποφοίτησε από το Nail Academy by Nyxi Nyxi, με δασκάλα την Άννα Αλμπάνη, ένα πρόσωπο που επέδρασε καταλυτικά στη ζωή και τις επιλογές της. Με την ενθάρρυνση της Άννας, την οποία αναγνωρίζει σαν μέντορά της και ένα από τα σπουδαιότερα πρόσωπα στη ζωή της, αποφάσισε να μετατρέψει το πάθος της σε μία επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα. Η πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε δίπλα της σε fashion shows, video clips και τηλεοπτικές εκπομπές της χάρισε σημαντικά εφόδια και την ευκαιρία να περιποιηθεί προσωπικά διακεκριμένες γυναίκες στο αντικείμενό τους, όπως η Κατερίνα Στικούδη και η Δούκισα Νομικού.
Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014, και έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες εκπαιδευτικά προγράμματα, η Τracy έχει ήδη αποκτήσει τα διπλώματά της και παίρνει την απόφαση να ανοίξει τη δική της Σχολή και Studio νυχιών, σε έναν χώρο 200 τ.μ. στην Κόρινθο. Έκτοτε, εκατοντάδες μαθήτριες της δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους, επιλέγοντας τη σχολή της, κι εκείνη τους επιστρέφει την εμπιστοσύνη αυτή διαμορφώνοντας μαζί τους σχέσεις ζωής, όπως είναι η γενναιόδωρη σχέση που είχε η ίδια με την δασκάλα της, και πλέον συνεργάτιδα και φίλη, Άννα Αλμπάνη.
Ανήσυχο πνεύμα, η Tracy συνέχισε αποκτώντας δίπλωμα Microblading Tattoo Artist και δημιούργησε το «BROWDWAY», ένα ειδικό στούντιο τατουάζ  στο κέντρο της Κορίνθου, το οποίο διαθέτει άδεια λειτουργίας κέντρου δερματοστιξίας.
 Το BROWDAY προσέλκυσε πολύ σύντομα το ενδιαφέρον γυναικών από την Αττική και την Πελοπόννησο, που διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να εμπιστευτούν το βλέμμα τους στα χέρια της.
Όταν δεν βρίσκεται σε κάποιον από τους επαγγελματικούς της χώρους, ή σε τηλεοπτικά πλατό παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο αντικείμενό της, το δικό της βλέμμα κοιτάει μακριά και σχεδιάζει ήδη τα επόμενα της βήματα, σταθερά και με όραμα.

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου