Ξεκινά το κέντρο υποστήριξης δανειοληπτών στην Κόρινθο


Οι έδρες των 30 Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ) αλλά και η ημερομηνία έναρξής της λειτουργίας τους ορίζονται με δύο αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ. Οι περιοχές στις οποίες θα λειτουργήσουν είναι οι εξής:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών θα λειτουργήσουν τρία και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ζωγράφου και Ηλιούπολης.Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών θα υπάρχουν δύο Κ.Ε.Υ.Δ σε Μαρούσι και Χαλάνδρι, στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα θα υπάρχει ένα Κέντρο στον Δήμο Περιστερίου και στον Νότιο Τομέα σε Γλυφάδα και Καλλιθέα.Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στον Δήμο Αχαρνών και σε εκείνη της Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής.Ένα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς στον Πειραιά.Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τρία στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Κορδελιού- Ευόσμου και Παύλου Μελά.

Η υπόλοιπη λίστα σύμφωνα με το taxheaven.gr έχει ως εξής:
Ένα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου: Δήμος ΑλεξανδρούποληςΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας:Δήμος ΚαβάλαςΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: Δήμος ΒέροιαςΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: Δήμος ΣερρώνΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης: Δήμος ΚοζάνηςΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων: Δήμος ΙωαννιτώνΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας: Δήμος ΛάρισαςΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας: Δήμος ΒόλουΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας: Δήμος ΧαλκιδέωνΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας: Δήμος ΠατρέωνΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας: Δήμος Αγρινίου.
Ένα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας: Δήμος Κορινθίων
Ένα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας: Δήμος ΚαλαμάταςΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου: Δήμος ΡόδουΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείoυ: Δήμος ΗρακλείουΈνα Κ.Ε.Υ.Δ. στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων: Δήμος ΧανίωνΩς ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των Κέντρων στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και στον Πειραιά ορίζεται η 16η Αυγούστου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ

Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας για τα παρακάτω Κ.Ε.Υ.Δ. ορίζεται η 21η Αυγούστου 2017.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου