"Κατάργησε" τον Καλλίρη και την σοβαρότητα ο Τατούλης...!


Για τα μάτια του Αγγελου Παπαγγελόπουλου (Κορινθία) και του Περικλή Μαντά (Μεσσηνία) ο Πέτρος Τατούλης, κάνει απόπειρα να τινάξει στον αέρα τον συνδυασμό του.
Παρά την υπόσχεση του ότι όλοι οι περιφερειακοί θα γίνουν μέσα στην τετραετία αντιπεριφερειάρχες, μετά απο 3 χρόνια όχι μόνο την αθετεί αλλά τους κοροϊδεύει κιόλας.
Για ανεξήγητους λόγους οι Παπαγγελόπουλος και Μαντάς θα κάνουν πενταετία ενώ κάποιοι δεν θα γινουν καν αντιπεριφερειάρχες...!
Ετσι ο πολυμήχανος Πέτρος σκέφτηκε να δουλέψει ψιλό γαζί τους συμβούλους του.
Επειδή ήξερε οτι το δίδυμο Παπαφωτίου-Πετρίτσης δικαιολογμένα θα αντιδρούσαν στην παραμονή Παπαγγελόπουλου....τους έριξε το τυρί.
Διόρισε με τον βαρύγδουπο και ΑΜΙΣΘΟ τίτλο του Συντονιστή έργων και αποτελεσματικότητας τον κ.Γιώργο Πετρίτση για την Κορινθία.
Ο εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης απο εδώ και στο εξής στα γραφεία της περιφέρειας η μόνη δουλειά που θα έχει πλέον να κάνει στο γραφείο του είναι να...ψειρίζει την μαϊμού...!
Αφου την αποτελεσματικότητα και τα έργα θα τα έχει ο κ.Πετρίτσης τι να κάνει ο άνθρωπος ο Πελοπίδας;;;;
Τώρα θα έχει προσϊστάμενο τον κ.Πετρίτση...!!!!
Το δούλεμα κτυπησε κόκκινο. 
Εκτός αν τα πάρει στο κρανίο ο Καλλίρης και του βγεί ξυνή η πλάκα...!
Το ωραίο  είναι ότι ο Τατούλης δίνει και αρμοδιότητες σε ένα εντελώς διακοσμητικό ρόλο κάνοντας χρέη νομοθέτη.
Η απόλυτη κοροϊδια.
Ο κ.Πετρίτσης θα υπάρχει μόνο στο μυαλό του Τατούλη, θα είναι άμισθος και κανένας δεν θα αναφέρεται σε αυτόν αφου τα έργα και η αποτελεσματικότητα είναι νομοθετικά αρμοδιότητα του εκλεγμένου γεωγραφικού αντιπεριφερειάρχη.
Το ίδιο έκανε και στους άλλους 4 νομούς και έχει να πέσει γέλιο παμπελοποννησιακά.
Κάποιοι θα το φάνε το παραμύθι του Μεγάλου Πετράν αλλά κάποιοι που έχουν μυαλό θα καταλάβουν ότι τους κάνει πλάκα.
Αλήθεια ο ακλόνητος αντιπεριφερειάρχης κ.Περικλής Μαντάς εκτός απο χαιρετούρες τι άλλο κάνει στην Πελοπόννησο και πρέπει για 5 χρόνια να παίρνει 2.000 ευρώ τον μήνα;
 Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου