Πόσα γνωρίζεις για τον δραστήριο ποδηλατικό όμιλο Κορίνθου;


Η επιτυχία του Κορίνθιου ποδηλάτη Βασίλη Μπελερή δεν ήλθε τυχαία.
Πίσω του βρίσκεται ένας σύλλογος με ιστορία, πολύ δράση και πολύ μεράκι για το ποδήλατο και τον αθλητισμό.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ
Ο Κορινθιακός Ποδηλατικός Όμιλος χρονολογείται από το 2013. Έπειτα από την έγκριση του καταστατικού της ομάδας, από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αποτελεί την πρώτη ομάδα ποδηλασίας της Κορίνθου αλλά και του νομού.

Αριθμεί ήδη 40 αθλητές ποδηλάτες, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στις καθημερινές προγραμματισμένες προπονήσεις, στους δρόμους της πόλης μας.

Η συμμετοχή του συνόλου των αθλητών , τις περισσότερες φορές, σε διοργανώσεις αγώνων ποδηλασίας ανά την Ελλάδα, αποτελεί δείγμα ανάπτυξης τόσο της ποδηλασίας αλλά και του αθλητικού και ομαδικού πνεύματος που καλλιεργείται στην πόλη μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του συλλόγου πρωταγωνιστούν σε αρκετές από τις διοργανώσεις όπου λαμβάνουν μέρος, με σημαντικές, τόσο για τα ίδια τα μέλη όσο και για το σύνολο του συλλόγου, διακρίσεις.

Σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια και η διάδοση της ποδηλασίας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα. Η ομαδικότητα, ο ευγενής συναγωνισνμός αλλά και το φίλαθλο πνεύμα, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το σύλλογό μας, θέλοντας να προάγουμε μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.

Παράλληλα, όλα τα μέλη του συλλόγου, συμβάλλουν με την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες , στη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των προσωπικών τους δυνατοτήτων.

Σημαντική, επίσης, θεωρείται η συμβολή του συλλόγου , στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κορίνθου.

Η πρόοδος, η ανάπτυξη, η διάδοση αλλά και η εφαρμογή του αθλητισμού, ιδίως στους νέους, αποτελούν γνώμονα για το σύλλογό μας , αφού στοχεύουν σε ένα καλύτερο τρόπο ζωής και σύγχρονης πολιτιστικής αντίληψης
Για να ενημερώνεστε πατήστε ΕΔΩ



Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου