ΜΟΝΑΔΙΚΟ - Καπνιστή φράουλα απο το Κιάτο...!


Διάσημη έχει πλέον γίνει μία μικρή οικογενειακή μονάδα απο το Κιάτο που παρασκευάζει με παραδοσιακό τρόπο, μαρμελάδες, τσατνεϊ,γλυκά κουταλιού και σάλτσες υψηλής ποιότητας χωρίς συντηρητικά απο φρέσκα υλικά της περιοχής.
Η Σοφία Δημητρίου και ο Γιώργος Τασινόπουλος έχει δημιουργήει μία εξωστρεφή επιχείρηση τα προϊόντα της οποίας δεν είναι γνωστά μόνο στην Ελλάδα αλλά έχουν ξεκινήσει και διεθνή καριέρα.
Στόχος μας είναι η δημιουργία και παραγωγή προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας, υψηλής ασφάλειας και ποιότητας και εκπληκτικής γεύσης, δηλώνουν οι πρωτεργάτες της ιδέας που πλέον γίνεται γευστική τάση..!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

"Το φίλεμα της Λέλας" το περιμένανε πάντοτε όλοι στο οικογενειακό τραπέζι μετά το γεύμα. Η Λέλα, η μαμά μας, είχε πάντοτε μια γλυκιά γεύση να μας κεράσει μετά το φαγητό. Μας έμαθε να αγαπάμε τα φρούτα και τα λαχανικά και ο τρόπος της ήταν μοναδικά γευστικός.
Αυτό ακριβώς θέλουμε κι εμείς να μοιραστούμε μαζί σας!
 Είμαστε ο Γιώργος και η Σοφία από το Κιάτο Κορινθίας και το 2012 ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τα προϊόντα μας αφιερωμένα στα παιδιά μας και την μαμά μας, τη Λέλα.
Η διαδικασία που φτιάχνουμε τα προϊόντα μας είναι ακριβώς όπως η παραδοσιακή: μικρές κατσαρόλες, σιγανή φωτιά, φρέσκα φρούτα και μπόλικη αγάπη!
Παρασκευάζουμε μαρμελάδες, τσάτνεϊ, γλυκά κουταλιού και σάλτσες υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά από φυσικά φρέσκα υλικά.
Είμαστε γνωστοί για τα προϊόντα μας από 100% φυσικά φρέσκα υλικά χωρίς προσθήκη συντηρητικών, χρωστικών και τεχνητών γλυκαντικών.

Τα προϊόντα μας διαθέτουν σύγχρονες προδιαγραφές και εξάγονται σε διάφορες χώρες: Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Λετονία, Πολωνία, Μπαχρέιν και Κύπρο.

Δοκιμάζουμε συνέχεια νέες ιδέες και γεύσεις και προσφέρουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία μας για τη δημιουργία νέων προϊόντων σε επαγγελματίες (φασόν).

Το εργαστήριο παράγει με μεράκι και αγάπη παραδοσιακά γλυκά κουταλιού,μαρμελάδες, σάλτσες και σπιτικά λικέρ.

Όλα τα προϊόντα που διατίθονται στο κατάστημα, παράγονται απο 100% φρέσκα φρούτα και λαχανικά,παραγωγών της ευρύτερης περιοχής του Κιάτου. Η δια χειρός διαδικασία παρασκευής και συσκευασίας παραπέμπει σε παλιές δοκιμασμένες συνταγές, και ο σεβασμός στον παραδοσιακό τρόπο δεν επιτρέπουν την χρησιμοποίηση συντηρητικών ή χρωστικών ουσιών.
Στο “φίλεμα της Λέλας” ξεχωριστή θέση υπάρχει και για τους λάτρεις των αλμυρών με διάφορα τουρσί όπως μελιτζάνα, πολίτικη σαλάτα, κρεμμύδι, ελιές, κ.ά
Το εργαστήριο αναλαμβάνει παραγγελίες παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων για τρίτους (φασόν).


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου