Με νέα εμφάνιση το YouTube


Βελτιωμένες λειτουργίες παρουσιάζει η νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας του YouTube. Η νέα σχεδίαση αφορά σε επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσφέροντας στους χρήστες ευκολότερη περιήγηση, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τόσο το περιεχόμενο και τα κανάλια όσο και τους δημιουργούς.
Με μινιμαλιστικό σχεδιασχμό και πιο ευδιάκριτες όλες τις επιλογές και λειτουργίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας, έχει εισαχθεί επίσης στην ιστοσελίδα η λειτουργία χαμηλού φωτισμού. Μέσω αυτής παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να μειώσουν τη φωτεινότητα στην οθόνη του υπολογιστή τους και να περιορίσουν την λάμψη ώστε τα χρώματα να προβάλλονται με μεγαλύτερη ζωντάνια.
Επίσης, όπως αναφέρει και στο site του το YouTube, σύντομα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μια βελτιωμένη έκδοση της ιστοσελίδας αυτής, εστιάζοντας κυρίως στην ταχύτητα αναπαραγωγής των βίντεο.
Η εταιρεία προσδοκά ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία προβολής των βίντεο που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα, αφού οι χρήστες θα μπορούν να αναζητούν και να παρακολουθούν βίντεο σε υψηλές ταχύτητες αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Τέλος το YouTube καλεί τους χρήστες να βοηθήσουν στη βελτίωση του ιστότοπου στέλνοντας σχόλια ή παρατηρήσεις μέσα από του μενού του λογαριασμού τους.
Η νέα εμφάνιση του YouTube είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: www.youtube.com/new
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου