Η ΕΑΣ Νεμέας θα κάνει τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και φέτος!!


Η Ε.Α.Σ. Νεμέας, όπως τόσα συναπτά έτη, έτσι και φέτος παραμένει στο πλευρό του παραγωγού, αναλαμβάνοντας το έργο της υποβολής της αίτησης ΟΣΔΕ 2017 καθώς και των μεταβιβάσεων επιδοτήσεων 2017.

Με συνέπεια, συνεχή παρουσία και άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο αγρότης, με πολυετή γνώση και εμπειρία για την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων, στελεχωμένη με έμπειρο προσωπικό και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, θα είναι στη διάθεσή σας για την ομαλή και έγκυρη υποβολή της Ενιαίας Αίτησης
Ενίσχυσης καθώς και των λοιπών καθεστώτων και μέτρων στήριξης. Η Ε.Α.Σ. Νεμέας είναι
πιστοποιημένος Φορέας Β' βαθμού με αυξημένες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες και δέχεται, ελέγχει, αποσφαλματώνει και οριστικοποιεί ετησίως πάνω από 1700 αιτήσεις ΟΣΔΕ με υπευθυνότητα και δέσμευση προς τον παραγωγό. Τέλος σας γνωρίζουμε πως όσον αφορά το θέμα της  κύρωσης των δασικών χαρτών παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διαδικασίες που προβλέπει το Υπουργείο  καθώς ό πως γνωρίζουμε αυτές θα συμπεριληφθούν στο σύστημα ΟΣΔΕ και οι δασικοί χάρτες θα αναρτηθούν στο σύστημα αναγνώρισης αγροτεμαχίων του ΟΠΕΚΕΠΕ, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τις αγροτικές εκτάσεις και κατά συνέπεια και τις επιδοτήσεις, και είμαστε καθόλα έτοιμοι να συμβάλουμε στην  ορθή κατάρτιση και στο προσδιορισμό των δασικών εδαφών.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία τόσο προς αυτό το θέμα όσο και για όλα τα ανωτέρω, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Ε.Α.Σ. .

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου