Σφοδρή επίθεση Πνευματικού στην διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος (video)


Η διοίκηση της ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος και ιδιαίτερα ο προπονητής της ομάδας κ.Γιάννης Βασιλόπουλος, έχει δημόσια χαρακτηρίσει τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, ως "καταστροφέα" της ομάδας και του ποδοσφαίρου.
Πάντα με την προσφιλή του φράση "οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο".
Μέχρι σήμερα αν και είχε προκληθεί ο δήμαρχος δεν είχε απαντήσει.
Το έκανε όμως προχθές μιλώντας με δημοσιογράφους με αφορμή το γήπεδο του Σοφικού.
Ο κ.Πνευματικός στην συνέντευξη που ακολουθεί τόνισε:
Είμαι υπερήφανος ως  Δήμαρχος Κορινθίων, όπου με δική μου ευθύνη, ο Δήμος έχει την καλύτερη ποδοσφαιρική υποδομή και διαθέτει τα περισσότερα ποδοσφαιρικά γήπεδα στη χώρα από οποιοδήποτε άλλο Δήμο.
Και όσο για αυτούς που τον χαρακτηρίζουν "καταστροφέα του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου" τους συμβούλεψε να κοιτάξουν δίπλα τους και ας κάνουν την αυτοκριτική τους, που οδήγησαν ιστορικές ομάδες μέσα από την  κακοδιαχείριση και από πρακτικές που είναι καταδικασμένες στην συνείδηση των φιλάθλων που θέλουν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο που θα παίζεται στα ίσα και ας μην προσπαθούν να βρουν άλλοθι μέσα από την δική τους ανεπάρκεια και ασημαντότητα να διοικήσουν ιστορικά σωματεία του δήμου.
Μετά την δήλωση αυτή του δημάρχου είναι δεδομένο ότι θα ανοίξει ένας μεγάλος δημόσιος διάλογος για την ιστορική ομάδα αλλά και το ποδόσφαιρο της πόλης γενικότερα, που μέχρι σήμερα εξαντλείτο σε μισόλογα και συζητήσεις καφενείου.
Εχει ενδιαφέρον η απάντηση του κ.Βασιλόπουλου στον δήμαρχο.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου