High-tech «ματάκιας» κατέγραφε και τον πεθερό του...!!!!!


Σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Λάρισας ο 38χρονος... high-tech ηδονοβλεψίας, που είχε «κλέψει» ιδιωτικές στιγμές συγγενών, φίλων και συναδέλφων χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα-στιλό!


Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μεταξύ των ανθρώπων που είχε «κατασκοπεύσει» για να ικανοποιήσει τις μύχιες ερωτικές επιθυμίες του ήταν ο... πεθερός και ο μπατζανάκης του!

Για πολύ καιρό ουδείς είχε αντιληφθεί ότι ο δράστης τοποθετούσε τη μικροκάμερα σε κρυφά σημεία στο εξοχικό της οικογένειας της συζύγου του, στο σπίτι του και στη δουλειά του. Ετσι, κατάφερνε να έχει πλάνα από προσωπικές στιγμές συγγενών, φίλων που τον επισκέπτονταν αλλά και συναδέλφων. Μάλιστα, δεν είχε ενδοιασμούς αναφορικά με το ποια πρόσωπα διάλεγε να «κατασκοπεύσει», αφού μπορεί να ήταν άτομα με τα οποία εργαζόταν στον ίδιο χώρο, φίλοι που επισκέπτονταν αυτόν και τη γυναίκα του στο σπίτι τους αλλά και το σόι της συζύγου του και οι επισκέπτες τους στο εξοχικό τους. Συνήθως έβαζε το «μάτι» σε τουαλέτες με τέτοιον τρόπο, ώστε να έχει καρέ από τη στιγμή που τα ανυποψίαστα άτομα κατέβαζαν τα ρούχα τους για να κάνουν την ανάγκη τους ή γδύνονταν για να μπουν στο ντους, αλλά και σε υπνοδωμάτια για να πάρει... μάτι την ώρα που άλλαζαν ρούχα ή εσώρουχα! Στη συνέχεια «απολάμβανε» το οπτικό υλικό σε χώρο όπου δεν είχε πρόσβαση κανείς.

Καταντροπιασμένος

Οταν ο ηδονοβλεψίας πιάστηκε στα πράσα, έγινε το... έλα να δεις με τους εξοργισμένους συγγενείς και γνωστούς του, που δεν δίστασαν να τον στείλουν αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη. Καθ' όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όσο έβγαιναν στη φόρα οι πικάντικες αποκαλύψεις για όσα είχε κάνει και είχαν μαθευτεί, ο καταντροπιασμένος 38χρονος είχε κατεβασμένο το κεφάλι. Ωστόσο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις της συζύγου του.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου