Δύο ευτράπελα και μία σοβαρή συνάντηση...!





Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ενωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας απέχουν 3 μήνες όμως τα ευτράπελα ξεκίνησαν.
Ο νυν πρόεδρος κ.Μιχάλης Τσιχριτζής το πιθανότερο είναι να είναι και πάλι υποψήφιος και περιμένει τον αντίπαλο του.
ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ Νο 1:
Ο κ. Δημήτρης Φλεβάρης ξεκίνησε εντυπωσιακό την πορεία του προς την προεδρία αλλά τις τελευταίες ημέρες όπως διαρρέεται σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει μαζί με τον κ.Τσιχριτζή. Ποιός είναι ο λόγος λοιπόν που κάνει καμπάνια;
Ο κ.Φλεβάρης είναι αλήθεια ότι δεν έχει μαζί του ομάδες  και πληρεξούσια. Στενός του συνεργάτης λέει ότι ελέγχει 15 ομάδες αλλά αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν.
Αν έχει 15 ομάδες συν τις 27 που λένε ότι έχουν οι συνεργάτες του κ.Τσιχριτζή, ποιός είναι ο λόγος να ξοδεύεται ο κ.Φλεβάρης;
Αβυσσος η ψυχή του ποδοσφαίρου...!

ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ Νο2:
Ο νευροχειρουργός κ.Δημήτρης Βασιλείου απο την Περαχώρα (ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Λουτρακίου) και πρόεδρος της ομάδας Α.Ο. Περαχώρας δίνει συνέντευξη τύπου και μεταξύ άλλων δηλώνει ότι συστρατεύεται με κάθε υγιή κίνηση που θα αλλάξει την Ενωση και την κατάσταση στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Τότε μπουκάρει στην συνέντευξη τύπου παλιός παράγοντας του Λουτρακίου και λέει στον γιατρό:
"Επ...που πας εσύ; Εχουμε δικό μας παιδί απο το Λουτράκι που πάει για την Ενωση"....!
Πολλά ευτράπελα μαζί....
Πρώτον ο Περαχωρίτης σύμφωνα με τον παράγοντα δεν είναι Λουτρακιώτης, ούτε και δικό τους παιδί.
Δεύτερον, γίνεται μεγάλη ζημιά στον κ.Φάνη Σιττέ, γιατί το Λουτράκι έχει 8 ομάδες και η Κόρινθος 31, που σημαίνει ότι αν το δούν τοπικιστικά οι Κορίνθιοι ο κ.Σιττές δεν έχει καν λόγο να είναι υποψήφιος.H παρέμβαση αυτή έκανε μεγάλη ζημιά στον κ.Σιττέ.
Στο ποδόσφαιρο λοιπόν "τα δικά μας παιδιά"...μόνο βλάβη προκαλούν και δηλώνουν πλήρη άγνοια των συσχετισμών.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές επίκειται συνάντηση ανάμεσα στους δύο γιατρούς του ποδοσφαίρου.
Τον νευροχειρουργό Δημήτρη Βασιλείου απο την Περαχώρα και τον δερματολόγο Στάθη Γκουρβέλο απο το Ξυλόκαστρο. Απο την συνάντηση αυτή θα εξαρτηθούν πάρα πολλά πράγματα που αφορούν τις εκλογές της Ενωσης. Ο κ. Γκουρβέλος είναι όνομα με ειδικό βάρος στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο και η στάση του θα καθορίσει εν πολλοίς και το αποτέλεσμα των εκλογών.
Νεώτερα μετά το Πάσχα..!
Street Life

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου