Το… «τέλειο» hypercar!


Συνήθως τα λόγια εκπροσώπων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών σχετικά με μοντέλα τα οποία είναι στα σκαριά, είναι αισιόδοξα. Έστω συγκρατημένα αισιόδοξα. Καμία σχέση με όσα είπε ο επικεφαλής σχεδιαστής της Mercedes, Gorden Wagener, σχετικά με το επικείμενο hypercar της!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)
Θα κουβαλάει τεχνολογία από τη μονάδα ισχύος που έχει οδηγήσει τα ασημί βέλη στην κορυφή της F1, αναμένεται να μας συστηθεί μέσα στο έτος για να εορταστούν με τον καλύτερο τρόπο τα 50 χρόνια της AMG και έχει ήδη βρει αγοραστές! Κι ας μη το έχουν δει. Κι ας κοστίζει κατ’ εκτίμηση 4 εκατομμύρια ευρώ! Γιατί;
Την απάντηση έδωσε ο Wagener σε συνέντευξή του στο περιοδικό Car Advice, στο περιθώριο της έκθεσης CES 2017 που έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
«Έχει πολύ καθαρό, αγνό σχεδιασμό αλλά παράλληλα και ακραίο! Σε τέτοιο βαθμό που είναι σαν να… εκτελείς πέναλτι σε άδειο τέρμα. Δεν μπορείς να αστοχήσεις. Είναι χαμηλό, είναι φαρδύ, είναι τέλειο, πανέμορφο. Το δύσκολο είναι να το κάνεις να ξεχωρίζει από κάθε άλλο hypercar εκεί έξω. Κι αυτό είναι η σχέση του με τη Formula 1. Είναι ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, ίσως μόνο μία φορά στα 50 χρόνια μπορεί μία εταιρεία να κάνει μία τόσο ισχυρή δήλωση με ένα μοντέλο της», είπε ο σχεδιαστής του πολυαναμενόμενου hypercar.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου