Στον τελικό του κυπέλλου η Κόρινθος 06 νίκησε 2-1


-Εγινε ένα πολύ καλό πσδοσφαιρικό παιχνίδι.
-Το γήπεδο ήταν κυριολεκτικά εκκλησία.
-22 ποδοσφαιριστές και οι πάγκοι έδωσαν μαθήματα  ευγένειας και άμιλλας.
-Πολύς κόσμος στην εξέδρα μελαγχόλησε που είδε δύο ομάδες απο την πόλη να διαγωνίζονται ενώ έπρεπε να ήταν μία αλλά χάρηκε την προσπάθεια.
Ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή.
Η Κόρινθος 06 στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά καλή και στην ουσία καθάρισε πολύ γρήγορα την υπόθεση πρόκριση.πετυχαίνοντας δύο γρήγορα  γκόλ. Το πρώτο με πέναλτι που εκτέλεσε ο Νίκος Γάλας και λίγα λεπτά μετά ο Βλάσσης με κεφαλία έκανε το 2-0.
Ο ΠΑΣ Κόρινθος μείωσε σε 2-1 με πέναλτι που κτύπησε εύστοχα ο Χίσο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε αι η Κόρινθος 06 συνέχισε να προσπαθεί για το τρίτο γκόλ μέχρι το 65' που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο μέσος της Μαζιώτης και πρόσεξε περισσότερο την άμυνα της.
Μέσα στον αγωνιστικό ΄χώρο παρά την κρισιμότητα του αγώνα και ην ταυτότητα των δύο ομάδων οι 22 ποδοσφαιριστές και πρέπει να το πούμε αυτό έδωσαν δείγματα υψηλού αθλητικού πνεύματος.
Δεν σημειώθηκε ούτε καν διαπληκτισμός.
Το ίδιο έγινε και στις εξέδρες.
Η Κορινθιακή εταιρεία σεκιούριτι που είχε αναλάβει την ασφαλή εξέλιξη του αγώνα έδωσε ρέστα και οι υπάλληλοι της με ευγένεια δημιούργησαν μία εξαιρετικά ήρεμη ατμόσφαιρα. Σε βαθμό μάλιστα που η δύναμη της αστυνομίας που ήταν στο γήπεδο δεν χρειάστηκε να κάνει το παραμικρό.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ενίσχυσαν την ομάδα τους με πολύ κόσμιο τρόπο και βοήθησαν στο να κυλήσουν όλα άψογα.
Η μόνη παραφωνία στον αγώνα ήταν ο διαιτητής Σεφέρης,που μοίρασε στο πιο ήσυχο παιχνίδι που έχει διαιτητεύσει 12 κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα. Για την ιστορία η Κόρινθος 06 δέχθηκε 8 κίτρινες και μία κόκκινη και ο ΠΑΣ δέχθηκε 4 κίτρινες.Οι βοηθοί του Μπέτσογλου και Σπηλιώτης ήταν πολύ καλοί και δεν έκαναν λάθος.
Στο τελικό λοπόν με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κόρινθος 06,η οποία με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι του Συνοικισμού και 2-1 σήμερα πήρε την πρόκριση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου