Που διαφωνεί με το Street life ο Δημήτρης Ραψωματιώτης

 
Ο επιχειρηματίας κ.Ραψωμιατιώτης, διαφωνεί με το ρεπορτάζ του Street life,γύρω απο τα ονόματα που με κάποιο τρόπο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις εκλογές του Επιμελητηρίου.
Δείτε τι γράψαμε εμείς ΕΔΩ
Η απάντηση του Δημήτρη Ραψωμιατιώτη είναι η παρακάτω:
Φίλε Γιάννη, καθαρά προσωπική και
παραδοσιακά δημοσιογραφική η ανάλυσή σου ως προς το ποιοι, και με ποιους υποστηρικτές θα διεκδικήσουμε το Επιμελητήριο Κορινθίας,θα μου επιτρέψεις όμως να σου πω ότι « οι επιχειρηματίες δε βλέπουμε την επιβίωσή μας με όρους πολιτικούς».
Οι επιχειρηματίες σήμερα βαλλόμαστε από παντού, η οικονομική κατάσταση της χώρας, το διεθνές εμπόριο που απομακρύνεται από τις ελληνικές επιχειρήσεις ή πάει να τις εκμεταλλευτεί, οι ανύπαρκτες ουσιαστικά τράπεζες, φυσικά το φορολογικό,  το ασφαλιστικό, το κοινωνικό, και το κράτος με τις υπηρεσίες του, μόνο ασφυξία παρέχουν στην επιχείρηση.
Υπάρχουν όμως και λίγοι, σχετικά, που παρ’ όλα αυτάαναπτύσσονται και ευημερούν.
Είναι αυτοί που ξέφυγαν από τις παλιές πολιτικό – κομματικές – κρατικές λογικές και λογικές παροχών, είδαν ευκαιρίες, έκαναν συνεργασίες και βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα για το οποίο και αγωνίζονται.
Δε νομίζω λοιπόν ότι η πλειονότητα των επιχειρηματιών σήμερα θα έχει κριτήριο την πολιτική χροιά του Υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου, το αν πήρε το χρίσμα από κάποιο κόμμα, αν είναι φίλος ή όχι με τον Δήμαρχο ή τους Δημάρχους ή με τους Βουλευτές ή τους … παράγοντες σε κάθε τόπο.
Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε κι εμείς που έχουμε βρεθεί για κάποια χρόνια στη διοίκηση του Επιμελητηρίου αλλά και όσοι για πρώτη φορά θ’ ασχοληθούν, είναι ότι η αποστολή μας θα πρέπει να είναι να φέρουμε τον επιχειρηματία στο Επιμελητήριο, να εμπνεύσουμε τους επιχειρηματίες, ότι πέρα από μία υποχρεωτική ή μη συνδρομή, το Επιμελητήριο έχει,και θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να νιώσει ότι, εκείστο κτίριο, εδώ σε εμάς που θα διεκδικήσουμε ρόλους, και τελικά, στη διοίκηση του Επιμελητηρίου, θα βρει δύναμη.
Δε θα του χαρίσει κανείς κάτι, θα διεκδικήσει, θα ενώσει δυνάμεις, και μόνοςτου ο καθένας θα επιτύχει.
Αυτές κατά τη γνώμη μου είναι οι βασικές αρχές για την επόμενη μέρα της επιχειρηματικότητας, και σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες τη δυνατότητα με το άρθρο σου να διαφωνήσω και να εκφράσω τις δικές μου απόψεις.
Ραψωματιώτης Δημήτρης
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου