Landis+Gyr: Παγκόσμιος Ηγέτης στην έξυπνη μέτρηση


Για πάνω από έναν αιώνα, η Landis+Gyr βοηθά τον κόσμο στην καλύτερη διαχείριση της ενέργειας. Οι μετρητές και οι λύσεις της εταιρείας μας επιτρέπουν στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και στους τελικούς καταναλωτές σε όλον τον κόσμο να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση, να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος και να συμβάλουν στη βιώσιμη χρήση των πόρων. Ως η μεγαλύτερη παγκόσμια εταιρεία στις έξυπνες λύσεις μέτρησης με μία από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων στη βιομηχανία, τα προϊόντα, οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας παρέχουν στις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και στους καταναλωτές τα απαιτούμενα δεδομένα ώστε να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη χρήση της ενέργειας. Τώρα, ως ανεξάρτητη αναπτυξιακή πλατφόρμα εντός της Toshiba Corporation, η Landis+Gyr φέρνει στον τομέα της τη δύναμη και την πρωτοπόρα τεχνολογική τεχνογνωσία ενός εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών ηλεκτρονικών προϊόντων ώστε να ανταποκριθεί στις παγκόσμιες ενεργειακές προκλήσεις σήμερα και αύριο.

 Στην Landis+Gyr φανταζόμαστε τολμηρούς νέους τρόπους με τους οποίους ο κόσμος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα την ενέργεια.

Από το 1896, οι μηχανικοί μας αναπτύσσουν πρωτοπόρες τεχνολογίες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας στη μέτρηση της ηλεκτρικής ενέργειας – από τους πρώτους ηλεκτρομηχανικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, και τους ψηφιακούς μετρητές στις αρχές της δεκαετίας του 1980 μέχρι τους έξυπνους μετρητές του σήμερα.

Βρισκόμαστε στο πιο συναρπαστικό στάδιο της ιστορίας μας. Χάρη στους έξυπνους μετρητές και προηγμένες τεχνολογίες υλοποιούμε στην πράξη το έξυπνο δίκτυο, καθώς και το ακόμη τολμηρότερο όραμα της έξυπνης κοινωνίας.

Τα προϊόντα μας συμβάλλουν σήμερα στην αναβάθμιση των παγκόσμιων συστημάτων διανομής ενέργειας, ώστε η ισχύς να μπορεί να διανέμεται αποδοτικότερα. Επίσης, οι λύσεις μας κάνουν τον ηλεκτρισμό πιο αξιόπιστο – και με το χρόνο θα βοηθήσουν εκατομμύρια καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τα έξυπνα σπίτια στο έπακρο.

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των παραπάνω είχε το προσωπικό μας – από τους μηχανικούς μέχρι το προσωπικό παραγωγής της εταιρείας μας.
Με τη σειρά μας για τη σκληρή δουλειά και τις ιδέες σας, θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες σε ένα περιβάλλον εργασίας που υποστηρίζει την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.
Και να είστε σίγουροι: Ως εργαζόμενοι της κορυφαίας εταιρείας στην τεχνολογία της ενέργειας είμαστε σε συνεχή εγρήγορση. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή στη Landis+Gyr είναι γρήγορη και γεμάτη προκλήσεις – αλλά δικαιώνει και απόλυτα τους κόπους σας.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου