Η ένεση που «μοιράζει» οργασμούς


Με ταχύτατους ρυθμούς διαδίδεται η χρήση της ένεσης που υπόσχεται ότι «μοιράζει» οργασμούς στις γυναίκες. Μετά τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, η νέα τάση για την ενίσχυση της ηδονής κάνει θραύση και στην Αυστραλία, όπου όλο και περισσότερες γυναίκες υποβάλλονται στη διαδικασία αύξησης της ευαισθησίας του σημείου G μέσω ένεσης.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρόκειται για γυναικολογική επέμβαση, η οποία προβλέπει τη χρήση fillers με υαλουρονικό οξύ στο εσωτερικό του κόλπου, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σημείο G. Σύμφωνα με τη νοσοκόμα Κέιτ Σόουντεν της κλινικής BeautyFULL στο Μπρίσμπεϊν, που ειδικεύεται στην επέμβαση ενίσχυσης του σημείου G, η ένεση γίνεται μετά τη χορήγηση αναισθητικού.

Ολη η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 30 λεπτά, ενώ τα ευεργετικά αποτελέσματά της διατηρούνται τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Η κλινική παρουσιάζει τη διαδικασία ενίσχυσης της πιο ευαίσθητης ερωτογενούς περιοχής ως «ελάχιστα επεμβατική», η οποία «μπορεί να βελτιώσει την ευαισθησία εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο». «Είναι ένα φυσικό προϊόν, οπότε είναι πολύ χαμηλός ο κίνδυνος να υπάρξει κάποιου είδους παρενέργεια» αναφέρει η Σόουντεν.

Χαρακτηριστικό της δημοφιλίας που έχει η επέμβαση στην Αυστραλία είναι ότι μόνο στο Μπρίσμπεϊν τουλάχιστον μία γυναίκα κάθε 15 ημέρες πληρώνει 650 ευρώ για να υποβληθεί σε αυτήν και να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή της, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η τοπική εφημερίδα «Courier Mail».
Σεξουαλική διέγερση
Οπως αποκάλυψε η Σόουντεν, στη διαδικασία αυτή υποβάλλονται γυναίκες όλων των ηλικιών στην κλινική τους, ωστόσο είναι πιο δημοφιλής σε όσες είναι άνω των 35 ετών.
Οσον αφορά την αποτελεσματικότητα της ένεσης, οι ειδικοί που έγραψαν τα ευρήματα των στατιστικών ερευνών τους στην ιστοσελίδα της BeautyFULL αναφέρουν ότι το 87% των γυναικών παρατήρησε ενισχυμένη σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση μετά την επέμβαση. Η τιμή της επέμβασης ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, καθώς μπορεί στην Αυστραλία να κοστίζει περίπου 650 ευρώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο όμως αγγίζει τα 940 ευρώ.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου