Σεμινάριο για εξαγωγές διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας


Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με  τον Ελληνικό Οργανισμό Επενδύσεων & Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) διοργανώνουν διήμερο Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα   και την Τρίτη 20 και 21 Φεβρουαρίου 2017 και από ώρες 17:00 έως 21:00 στην αίθουσα του Α΄ορόφου του Επιμελητηρίου,  με θέμα:

«Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος και Εξαγωγικές Διαδικασίες»

 Εισηγητής στο σεμινάριο, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις - παραγωγούς του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της οικονομίας και σε υποψήφιους επενδυτές με εξαγωγικό προσανατολισμό,  θα είναι ο κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Δ/ντής Πληροφόρησης και Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Enterprise Greece.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι για όλο το πλέγμα των ενεργειών που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια έτσι ώστε να αποφεύγονται συγχύσεις, λάθος βήματα και ως εκ τούτου χάσιμο χρόνου και χρημάτων.
Τo σεμινάριo  είναι δομημένo με τρόπο ώστε,  να δίδει απαντήσεις στα ερωτήματα των εν δυνάμει εξαγωγέων όσον αφορά στη μεθοδολογία προσέγγισης της εξαγωγικής διαδικασίας,  χωρίς άσκοπες θεωρητικές προεκτάσεις.
Η είσοδος  για τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα είναι ελεύθερη. Παρακαλούνται, για την καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου,  να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο τηλ. 27410-24464-εσωτ. 911, κα Τσαμαντα) έως  17/2/2017
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου