Κόρινθος 06: Δεν θα ανεχθούμε πλέον τίποτα άλλο...!


Α.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
"ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ"
Με αφορμή το ατυχές περιστατικό που σημειώθηκε στον αγώνα κυπέλου της Τετάρτης και τα όσα ακολούθησαν η διοίκηση της Κόρινθος 2006, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
Ο πρόεδρος της Κορίνθου 2006 κ.Δημήτρης Μπινιάρης είναι ένας άνθρωπος που ποτέ στην ζωή του δεν ήλθε σε αντιπαράθεση με κανένα Κορίνθιο, δεν δημιούργησε πρόβλημα σε κανένα και δεν έχει εμπλακεί σε κοινωνικές ή πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Απεναντίας έχει προπηλακιστεί, έχει απειληθεί μέσω των κοινωνικών δικτύων, έχει δεχθεί προσωπικές επιθέσεις απο γνωστούς και αγνώστους και απο τα δηλητηριώδη βέλη τους δεν γλύτωσε ούτε το νεογένητο μωρό του.
Ολα αυτά προφανώς δεν τα έχουν δεί και δεν τα γνωρίζουν ή απλά θέλουν να τα ξεχνάνε όσοι σήμερα κάνουν τους αναλυτές της ηθικής.
Το μοναδικό του αμάρτημα είναι ότι ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και βάζει τα προσωπικά του χρήματα σε ένα χώρο που δεν το επιτρέπει αυτό.
Κάποιοι θέλουν να ξεχνάνε ότι:
1. Η Κόρινθος 2006 δεν έχει δημιουργήσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα με καμία ομάδα της Κορινθίας και δεν έχει διατυπωθεί εναντίον της το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ παράνομο απο ομάδα ή παράγοντες. Σε όλη την Κορινθία έχει μόνο φίλους.
2.Ο ίδιος είδε πέρσι τους ποδοσφαιριστές του να πίνουν νερό στο ο οποίο "άγνωστοι" στον Συνοικισμό είχαν προσθέσει ηρεμιστικές ουσίες.
Πολύ σύντομα θα βγει το εισαγγελικό πόρισμα καταπέλτης για αυτό.
3.Προπηλακίστηκε μέσσ στην έδρα της ομάδας φέτος στον πρώτο γύρο στο δημοτικό στάδιο απο ορκισμένους οπαδούς. Εγινε δέκτης αυτός και ο γηραιός πατέρας του αντικειμένων, βεγγαλικών και γιαουρτών ενώ ήταν οικοδεσπότης,χωρίς να αντιδράσει.
4.Είδε μέσα απο κοινωνικά δίκτυα μηνύματα ευθέως απειλητικά για την ομάδα και τον ίδιο και σήμερα εγκαλείται γιατί αποφάσισε να προστατεύει πλέον τον εαυτό του και την οικογένεια του.
Εγκαλείται σκόπιμα σήμερα γιατί δεν γίνεται εθελοντής θύμα στον τυφλό φανατισμό που έντεχνα έχει διχάσει την πόλη.
5. Ο πρόεδρος όπως όλοι μας, όπως και όσοι βρέθηκαν το γήπεδο του Συνοικισμού είδαν με τα μάτια τους βεγγαλικά και κροτίδες να πέφτουν μέσα στον κόσμο και σε παιδιά ηλικίας 10 ετών.
6.Οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν με τα μάτια τους, τι συνέβη με τον τερματοφύλακα της ομάδας στο Β' ημίχρονο, με τον αρχηγό της ομάδας αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές.
Είδαν και άκουσαν τα εμετικά συνθήματα.
θα μπορούσαμε αν είχαμε διάθεση να δημιουργήσουμε θέματα έγκαιρα να είχαμε προσφύγει στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας και σε άλλες αρχές.
Δεν το κάναμε και είχαμε πεισθεί απο την επίσημη διαβεβαίωση της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Η Κόρινθος 2006 δεν σιωπά πλέον.
Η διοίκηση της Κορίνθου 2006 σύσσωμη στηρίζει τον πρόεδρο της.
Τον τελευταίο που επενδύει τα χρήματα του στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Για όσους σήμερα υποκριτικά χύνουν κορκοδείλια δάκρυα πρέπει να πούμε τα εξής:

- Η Κόρινθος 2006 δεν έχει προστάτες και δεν θα έχει ποτέ όσο είναι πρόεδρος ο κ.Δημήτρης Μπνιάρης. Της είναι αδιάφορα τα παιχνίδια δημοτικής εξουσίας.
Οσοι έχουν διαφορές με τον δήμαρχο της πόλης ας τα λύσουν στις εκλογές του 2019 και όχι στα γήπεδα.
-Δεν έχει σχέσεις με παράγοντες του ποδοσφαίρου , διαιτητές, παρατηρητές και δεν δημιουργεί επιλεκτικές σχέσεις με κανένα.
-Η αξία της διαμορφώνεται απο την ποιότητα της ομάδας της, το ήθος των ποδοσφαιριστών της μέσα στο γήπεδο και την κοινωνική της προσφορά.
-Η Κόρινθος 2006 έχει κάνει όλα ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ τόσο για την ενότητα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου όσο και για την ποιοτική του βελτίωση.
-Ο πρόεδρος της Κορίνθου 2006 δεν έχει απο πίσω του κανένα στρατό φανατικών υπερασπιστών για να τον προασπίζει και μόνος του πάει στα γήπεδα της Κορινθίας.
Δεν έχουμε "δικά μας πληκτρολόγια" στο διαδίκτυο για να περνάμε καμία γραμμή ή να ισοπεδώνουμε τους "αντιπάλους μας"
Το έχουν δεί και το ξέρουν οι φίλαθλοι όλης της Κορινθίας.
Είναι όμως αποφασισμένος ο πρόεδρος να προασπίσει την σωματική και ηθική του ακεραιότητα.
Την δική του, της οικογένειας του αλλά πρωτίστως της ομάδας του.
Οι αθλητές μας είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους έχουμε ασφαλείς και ακέραιους.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας και η διοίκηση του ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Δεν ζούσε πριν και δεν θα ζεί και μετά απο αυτό.
Απο την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσαμε ατυχές το περιστατικό στον αγώνα κυπέλου στο οποίο ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας δεν είχαν την παραμικρή εμπλοκή και συμμετοχή.
Και θέλουμε να απευθυνθούμε στους οπαδούς του ΠΑΣ Κόρινθος,που αγαπούν την ομάδα τους και το σεβόμαστε αυτό.
Μας έχουν στοιχοποιήσει και σαν ομάδα αλλά και ως πρόσωπα 2 χρόνια τώρα.
Μας λοιδωρούν, μας συκοφαντούν και με κάθε τρόπο καταφέρονται εναντίον μας.
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ.
Τους ζητάμε να θυμηθούν απλά και μόνο ένα παιχνίδι.
ΠΑΣ Κόρινθος -Κόρινθος 06 στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου το 2015
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου