6 χρόνια φέρνει τα καλύτερα κοτόπουλα στην Κόρινθο


Κλείνει 6 χρόνια αυτές τις ημέρες, στο κέντρο της Κορίνθου.
Στην οδό Αδειμάντου 47.
Εχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των Κορινθίων που αναζητούν όχι απλά φρέσκο κοτόπουλο, μα ποιοτικά πολύ καλό και με πλουραλισμό επιλογών
Το μαγαζί "Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος", θεωρείται το καλύτερο στην Κόρινθο και το εμπιστεύονται και ποι πλέον απαιτητικοί πελάτες του.
Επί 6 χρόνια προμηθεύει την πόλη της Κορίνθου με κοτόπουλα ελεγμένα και πιστοποιημένα αλλά και νόστιμα γιατί τρέφονται με φυσικές τροφές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ:
Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών από το 1994. Αρχικά με την εταιρεία «ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με καθετοποιημένη παραγωγή δυναμικότητας 40 κοτόπουλα ανά ημέρα και το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην πόλη της Ναυπάκτου. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Δένδρο Ναυπάκτου όπου στεγάζονται το πρώτο πτηνοτροφείο, μια μικρή μονάδα παραγωγής ζωοτροφών, το εργαστήριο-πτηνοσφαγείο καθώς και τα πρώτα γραφεία της. Η μορφή της εταιρείας είναι καθαρά οικογενειακή και η μετοχική σύνθεση απαρτίζεται από τον κ. Κοντοχρήστο Γρηγόρη και την σύζυγό του κ. Χασαπογιάνννη Κατερίνα και παραμένει αμετάβλητη μέχρι σήμερα.

Η αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό της Ναυπάκτου και η αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων της, ωθεί την εταιρεία, το έτος 1998, να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα στην πόλη του Μεσολογγίου με παράλληλη αύξηση παραγωγής και ανάπτυξη νέων κωδικών. Η κίνηση αυτή αποδεικνύεται κομβική και θέτει τις βάσης για την ανάπτυξη του δικτύου λιανικής πώλησης, που πολύ σύντομα εξαπλώνεται και σε άλλες πόλεις. Σήμερα η εταιρεία αριθμεί εφτά ιδιόκτητα καταστήματα σε ισάριθμες πόλεις (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άμφισσα, Ιτέα, Κιάτο, Λαμία)

Η εξάπλωση του δικτύου και η ζήτηση των προϊόντων καταστούν αναγκαία την περαιτέρω αύξηση παραγωγής για την οποία δημιουργούνται νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις πτηνοτροφείων στην Μανάγουλη Ευπαλίου. Παράλληλα ιδρύεται η εταιρεία «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε.» με έδρα την Μανάγουλη Ευπαλίου με σκοπό την δημιουργία και την λειτουργία σύγχρονου πτηνοσφαγείου και εργαστηρίου επεξεργασίας κρέατος.

Το έτος 2010 η εταιρεία ανοίγει παράθυρο στον κλάδο του FRANCHISE δημιουργώντας δύο καταστήματα στην πόλη του Ναυπλίου και της Κάτω Αχαΐας. Και αυτό το βήμα της εταιρείας στέφεται με επιτυχία, με αποτέλεσμα την άμεση εξάπλωση καταστημάτων FRANCHISE με διακριτικό τίτλο «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» σε διάφορες πόλεις. Μέχρι το τέλος του 2012 λειτουργούν συνολικά 10 καταστήματα «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» (Πάτρα, Ναύπακτος, Κόρινθος, Πρέβεζα, Λειβαδιά, Αμαλιάδα, Βραχνέικα, Αιτωλικό)

Σήμερα η εταιρεία παράγει 45 χιλιάδες κοτόπουλα εβδομαδιαίως από τα οποία το 60% σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ το 30% της παραγωγής διατίθεται στην αγορά από την αλυσίδα καταστημάτων «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ». Όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από την ανάπτυξη της, η εταιρεία στελεχώνεται διαρκώς με ανθρώπινο δυναμικό και εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις τις. Πάνω από 100 άτομα απασχολούνται καθημερινά σε όλους τους κλάδους δραστηριοτήτων της.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία διαθέτει μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων και υποπροϊόντων, ενώ εφαρμόζει τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO : 22000:2005 και ISO : 9001:2008.

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ:

   
Κοτόπουλο  
Μπούτι κοτόπουλο  
Μπουτάκι (κοπανάκι) κοτόπουλο
Φτερά κοτόπουλο   
Φιλέτο στήθος
Φιλέτο μπούτι   
Σνίτσελ απλό   
Σνίτσελ πανέ   
Σνίτσελ γεμιστό
Κοτομπουκιές   
Ρολό κοτόπουλο  
Ρολό μερίδα   
Μπούτι γεμιστό
Ρολό μπιφτέκι γεμιστό   
Μπιφτέκι κοτόπουλο
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου