"Πάρε κι εμένα"! Εκπληκτική διαφήμιση του iPhone 7 στην Ελλάδα!


Η Apple διαφημίζει το... υπέρ εργαλείο iPhone7 Plus και ταυτόχρονα κάνει την καλύτερη διαφήμιση και στη χώρα μας! Ο λόγος;

Η διαφήμιση έχει γυριστεί σε ένα ελληνικό χωριό και μάλιστα είναι και στα ελληνικά! Με τους... απαραίτητους -για όλο τον υπόλοιπο κόσμο- υπότιτλους, αλλά με τους διαλόγους στα ελληνικά!

Ο τίτλος του είναι "Take Mine", δηλαδή όπως θα έλεγε και η "πρωταγωνίστρια" γιαγιά "πάρε κι εμένα"!

Το σενάριο θέλει μια νεαρή κοπέλα να επισκέπτεται τη γιαγιά της στο χωριό και όταν τη βγάζει μια φωτογραφία με το κινητό εκείνη... ενθουσιάζεται και της ζητάει κατευθείαν να της την στείλει, αφού η ποιότητά της είναι φανταστική, αυτό άλλωστε είναι και το "ζουμί" της διαφήμισης.

Το... φαινόμενο αυτό παίρνει τη μορφή "χιονοστιβάδας" και ξαφνικά ένα ολόκληρο χωριό, από τον ψαρά, τη φουρνάρισα, τον βοσκό και τον... παπά (σ.σ. ο οποίος έχει αγκαλιά και τη γάτα του) να ζητούν φωτογραφίες!
Όλα αυτά την ώρα που στο... παρασκήνιο βλέπουν όλοι τα εκπληκτικά πλάνα της ελληνικής φύσης και είναι δεδομένο πως καλύτερη διαφήμιση δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.
Το βίντεο δημοσιεύτηκε μόλις χθες και γι΄αυτό έχει ακόμη μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Και το λέμε αυτό διότι στο κανάλι της Apple στο YouTube, υπάρχουν εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 4.000.000 χρήστες!
Δείτε το βίντεο


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου