Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α' κατηγορίας


  Στους αγώνες της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, η πρωταπόρος, Κόρινθος ’06, επέστρεψε στις νίκες. Μετά την ήττα της , το  περασμένο Σάββατο από τον Πανκαμαριακό , στο ΔΑΚ, σήμερα κατάφερε να πάρει στην έδρα της δύσκολο τρίποντο με 1 - 0 επί του Παννεμεατικού.
 Μεγάλη εκτός έδρας, νίκη σημείωσε ο Πέλοπας Κιάτου καθώς στο ντέρμπι της ημέρας, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» επικράτησε με 3 -2 επί του Ισθμιακού και  διατηρεί  ελπίδες για άνοδο. 
 Ο ΠΑΣ Κόρινθος, στον Συνοικισμό επικράτησε εύκολα με 3 - 1 επί του  Πανσολυγειακού. 
Από θρίαμβο σε θρίαμβο ο αήττητος εδώ και ενάμιση μήνα,  Πανκαμαριακός νίκησε με 3 - 1 και τον Ηρακλή Λεχαίου, και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
 Άτυχος στάθηκε ο Αστέρας Δερβενίου, καθώς έμεινε στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» στο 0 - 0  στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Μοιραίος παίκτης για την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας στάθηκε ο Αντωνόπουλος όταν στο 94΄ αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι των "ερυθρόλευκων" του Λουτρακίου.
  Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης με την Ελλάδα Βέλου μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 1 - 1
Σημαντική νίκη με 1 - 0 πέτυχε η Θύελλα  Πετρίου , στην έδρα της επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου που  δεν ξέρει τη νίκη εδώ και ενάμιση  μήνα.
Στο Χιλιομόδι ο ουραγός Ατρόμητος σε έναν αγώνα «ζωής – θανάτου», έχασε με 0 - 2 από τον Ολυμπιακό Άσου που πήρε βαθμολογική ανάσα και ελπίζει στη σωτηρία του .

Η 17η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 3 - 1
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ  - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ 1 - 0
ΤΕΝΕΑΤΗΣ  - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ  1 - 1
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  - ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ 2 - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  0 - 0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  0 - 2
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  1 - 0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ  3 - 1




Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου