ΞΕΦΤΙΛΑ: Ξύλο στον Παρνασσό για μία θέση...στο σκί...!


Ποιά κρίση και ποιά Ελλάδα;
Η χώρα με τις ατελειώτες φαιδρότητες συνεχίζει να προκαλεί την μοίρα της.
Οι πολίτες της ή δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει ή έχουν αποφασίσει να κάνουν την χώρα...Κούγκι...μαζί με την φαιδρά ηγεσία της εννοείται.
Χθες χιλιάδες άνθρωποι πλακώθηκαν μεταξύ τους για μία θέση στην ουρά...προκειμένου να κάνουν σκί...!
Η Ψωροκώσταινα σε όλο το μεγαλείο της..
Είναι πιθανόν οι ίδιοι που πλακώνονται για μία καρέκλα στη Μύκονο και πάει λέγοντας.!
Και μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτοί δεν είναι ο κοσμάκης που υποφέρει, διότι η Ελλάδα δεν είχε μα ούτε έχει τόσες χιλιάδες ανεξάρτητους εκατομμυριούχους..!
Παιδιά του "κοσμάκη" είναι τα περισσότερα,που δεν μπορούν να ζήσουν...χωρίς σκί..!!!
Είναι η Νεο-Ελληνική ξεφτίλα που έχει διαλύσει την Πατρίδα.
Απο τους οπαδούς του Σώρρα μέχρι τον απίστευτο Πρωθυπουργό που γελά ενώ καταστρέφει την χώρα με τον παγκοσμίων διαστάσεων λαϊκισμό του.
Μία Πατρίδα που οδηγείται με ταχύτητα στον γκρεμό και αρνείται πεισματικά να βάλει μυαλό.
Μία χώρα που κινείται ανάμεσα στον λαϊκισμό της Αριστεράς και του Εθνικισμού και προσβάλει βάναυσα αληθινά Ελληνικό μπορεί να έχει ακόμα μείνει..!

Το απίστευτο περιστατικό!

Ένα απίστευτο χάος που οδήγησε τους εκδρομείς στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού να φτάσουν μέχρι του σημείου να χειροδικήσουν ο ένας σε βάρος του άλλου ή να φωνάζουν «σκότωσέ τον» για μια θέση στην ουρά προκειμένου να κάνουν σκι, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.  Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικό του τι συνέβη μετά τη βλάβη των μισών λιφτ στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Σκιέρ σπρώχνονται με άλλους να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και άλλους να φωνάζουν σε βάρος όσων επιχειρούσαν να «κλέψουν» την ουρά που είχε σχηματιστεί.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου