Ψάχνει τα «διπλά» της καταξίωσης ο ΚΑΟΚ...!


Ο ΚΑΟ Κορίνθου είναι πάντοτε μία από τις ομάδες με τις πιο δυνατές έδρες στην κατηγορία, από την οποία αντλεί μεγάλη δύναμη, σε μία σεζόν όπου αποφασίστηκε να επανδρωθεί από παίκτες που μπορούν να «σκοτώσουν» σε κάθε θέση.
Το «πυρηνοκίνητο» ρόστερ αποδυναμώθηκε στους τραυματισμούς των Κωνσταντίνου, Κατσαμάκη και Τσακιρίδη, ενώ ήρθαν και τα περσινά «φαντάσματα» των εκτός έδρας αγώνων που δεν είχαν αφήσει την ομάδα να μπει έστω στους αγώνες κατάταξης.
Ήττες, όπως αυτή στον Πειραιά από τον Πορφύρα, ή στα ντέρμπι με Έσπερο-Ίκαρο Νέας Σμύρνης, δείχνουν πως οι Κορίνθιοι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο, παρά το ρεκόρ 7-3.
 Με τον Νίκο Βουρνά πια στον πάγκο, αναμφιβήτητα βελτίωση θα υπάρξει και μάλιστα αισθητή. Είναι σίγουρο, λοιπόν, πως ψάχνουν κάποιο μεγάλο «διπλό» (έχουν πετύχει βέβαια σε Πετρούπολη και Πεύκη) που θα αποδείξει πως όντως αξίζουν να τοποθετηθούν στην πρώτη δυάδα.

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων
Επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου και της 11ης αγωνιστικής του 2ου, 3ου και 4ου Ομίλου.

Φουλ δράση έχουμε την Κυριακή (08/01), με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να δίνει στο δημοσιότητα το ακριβές πρόγραμμα των παιχνιδιών, μαζί με τους διαιτητές και τους κομισάριους που θα τα σφυρίξουν. Αναλυτικά…

1ος Όμιλος Νότου (12η αγωνιστική)
Ακράτας 17.00 Ακράτα-Κόρινθος Πόντας-Χρηστίδης Ηλ. (Μάρκου)
Γλαύκου 17.00 Γλαύκος-Δάφνη Δ. Νάστος-Ρίζος (Κωστής)
Ερμιόνης 17.00 Ερμιόνη-Άρης Πετρούπολης Σταθόπουλος-Λεκατσάς (Τρίγκα)
Ν. Σμύρνης 17.00 Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Κεραυνός Αιγίου Φάκαρος-Καρανικόλα (Μαυρουδής)
Β’ Κλ. Ιλίου 17.00 Ένωση Ιλίου-Πορφύρας Παπαθανασίου-Χριστοδουλάκης (Ευστρατίου)
Πεύκης 17.00 Πεύκη-Αχαγιά 82 Λουκαράκης-Κώτσου (Ζερδεβάς)
Εσπέρου 17.00 Ίκαρος Κ.-Έσπερος Μπανασάκης-Χατζημάρκος (Ζώης)
11/01 (Εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής): Πετρούπολης 18.30 Άρης Πετρούπολης-Ίκαρος Ν. Σμύρνης Ραχιώτης-Γρίβα (Αλετράς)
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου